.

Miljana Kulić diskvalifikovana, a pretila Zoli da će ubiti njega i majku! (VIDEO)

Miljana Kulić je diskvalifikovana zbog onoga što je uradila Jovani Tomać Matoroj ali ruku na srce maltletirala je sve oko sebe i mnogo puta joj je progledano kroz prste. Ono što je uradila Zoli, zgrozilo me mnoge! Monstruozno! Miljana Kulić preti Zoli! Bićete ubijeni i majka i Monstruozno! Miljana Kulić preti Zoli! Bićete ubijeni i majka i ti! (VIDEO) Screenshoot/Instagram

Miljana Kulić zbog agresivnog ponašanja diskvalifikovana je iz „Zadruge 2“. Tokom žurke povodom rođendana Željka Mitrovića, ona je udarila Matoru mikrofonom, pa napala i Minu Vrbaški. Mina je tokom svađe sa Miljanom povredila nogu, a Matora se od lekara vratila sa dve kopče.

Nakon diskvalifikacije, Zola priznaje da mu je „laknulo“ i da se oseća znatno bezbednije od kada njegova bivša devojka nije u kući.

„Dosta se bezbednije osećam, da te ne lažem. Laknulo mi je malo. Video sam da neće na dobro da izađe. Nisu se kola slomila na meni, a mogla su lako. Žeo mi je zbog Matore, ni kriva ni družna…“ pričao je on Ognjenu Amidžiću tokom večeri rezervisane za izbacivanje.

PREPORUKA:   Starleti Maji Marinković otpada kosa, na glavi pečati bez kose!

„Okej je prošlo za mene, ali videćemo kad izađem. Non-stop sam doživljavao i pretnje i svašta nešto. Nije da se ja plašim. Noć pre toga mi je na spavanju prišla i svašta mi je rekla, udarila me“, nastavio je on.

Zola po povratku u rijaliti, odakle je sam otišao sa Miljanom i započeo zajednički život u Nišu, ne zna šta se dogodilo pa im je odnos toliko loš.

„Često dobijam ta pitanja i od zadrugara. Ja zaista, sad da me pitaš, koji je pravi razlog tog njenog ponašanja, ne bih znao da odgovorim. Agresija, to agresivno ponašanje… ne mogu da se pomirim s tim da sam ja to doživeo“, izjavio je, još uvek šokiran monstruoznim pretnjama koje mu je uputila.

„Znači, biće ti kičma polomljena. A tebe, će čim budeš izašao odavde, na prvom nastupu, kunem ti se u Željka, dabogda ga sahranila ako tak one bude, ne budeš li spremio novac koji si mi dužan, 9.500 hiljada… Imaš vremena dok ne izađeš odavde. To da znaš da se obratiš do sutra svom emancipovanom menadžeru, je l ti jasno? Novac da mi vratiš… U Željka ti se kunem, ostaćeš bez ičega. Sve će biti zapaljeno. Ne znaš s kim imaš posla… Tijanin momak je ubio dečka zbog Tijane. Da ubije još jednog, boli ga du*e… biće ti ubijena i majka i ti“- šaputala mu je Miljana na uvo dok je ležao u spavaćoj sobi prekriven skoro preko glave.

PREPORUKA:   ŠA započeo vrelu akciju ali je omanuo u krevetu, svi mu se smejali!

Miljana se u jednom trenutku okrenula da vidi da li je kamere prate, a potom nastavila dalje! Na kraj svog monstruoznog govora udarila je Zolu pesnicom u glavu, pa išetala iz sobe kao da se ništa nije dogodilo. Ovo nikoga nije ostavilo ravnodušnim jer je zaista jezivo i samo gledati, a tek čuti izgovorene reči… Procenite sami!

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!