.

Lazar Čolić Zola plakao dok je govorio o Miljani Kulić, a zaljubljen je bio sve dok psihijatar nije ušao u Zadrugu i razotkrio bolesnu Miljanu!

VOLEO SAM JE, A ONDA JE PSIHIJATAR DOŠAO U NAŠU KUĆU…“ Zola sa suzama u očima govorio o Miljani u Zadruzi
Zola Foto: screenshotLazar Čolić Zola priznao je u rijalitiju da ima prelepe uspomene sa Miljanom Kulić, kao i da je hteo da je oženi.
Foto: screenshot– Kada se budimo jedno kraj drugog, ta veridba, tada je bilo baš lepo. Da mi nije bilo lepo sa njom, ne bih bio sa njom, niti bi izašao za njom. Iako mnogima deluje nenormalno da sam ja mogao nju da oženim, ja sam u svojoj glavi razmišljao da to može da bude kako treba. Došao je psihijatar u našu kuću. Ja sam rekao da Miljani treba lek, ona nijednu terapiju nije želela redovno da koristi. Video sam kasnije da tu nema budućnosti. Ja bih bio najsrećniji da se ona promenila. Ne nedostaje mi uopšte Miljana, jedva čekam da vidim svoju majku – ispričao je Zola kroz suze u „Zadruzi“.
Foto: screenshot

PREPORUKA:   OPRAVDANJE: Miljana Kulić diskvalifikovana iz Zadruge Elita zbog Zole!

– Meni je majka rekla da radim šta hoću. Meni majka nije rekla da je ostavim. Posle mi je rekla da me ne vidi u svemu tome, ali tek nakon uvreda… Najveći razlog je kada sam shvatio da ona nije dobro. U svakom njenom pokajanju, ja sam to video, to je sve bilo iskreno. Svaki put sam ja padao na tu priču. Ja sam nju stvarno voleo – dodao je on.

PREPORUKA:   Ivan Marinković: Miljana je KLEPTOMANKA!

Blic.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!