.

Pavle Jovanović IZBAČEN IZ ZADRUGE – Odmah napustio imanje, a onda ga dočekale šokantne vesti o RAZVODU I PREVARAMA (VIDEO)

IZBAČEN IZ „ZADRUGE“ Morao odmah da napusti imanje, a onda ga dočekale šok vesti o RAZVODU I PREVARAMA (VIDEO)

IZBAČEN IZ "ZADRUGE" Morao odmah da napusti imanje, a onda ga dočekale šok vesti o RAZVODU I PREVARAMA Foto: screenshot tv pink / screenshot

U „Zadruzi“ je sinoć održano još jedno izbacivanje, a imanje u Šimanovcima ovog puta napustio je Pavle Jovanović koji je imao manje glasova od drugog nominovanog – Aleksandre Subotić.

Foto: screenshot tv pink / screenshot
PREPORUKA:   Bolesna Miljana Kulić mešala alkohol sa psihoaktivnim lekovima!

Kao i svakog puta, nominovani su odigrali igricu za dupliranje glasova, a budući da je Aleksandra pobedila u ovom izazovu njoj su glasovi bili duplirani. Subotićeva je imala 96% glasova publike, dok je Pavle osvojio 4% i morao odmah da se pozdravi sa zadrugarima i napusti imanje.

Kada je stigao u studio dočekali su ga voditeljka Dušica Jakovljević i novinari. Oni su mu odmah saopštili da se Dragana Mitar, bivša zadrugarka sa kojom je imao aferu pre rijalitija, razvodi, i to zbog saznanja da je muž vara.

Foto: screenshot tv pink / screenshot

– Ne znam da li si čuo da se Dragana razvodi od supruga? Ona je otkrila da se tvoja najbolja drugarica zabavlja sa njenim još uvek zakonitim suprugom. O kome se radi? – glasilo je pitanje predstavnika sedme sile.

PREPORUKA:   Uživo transformacija starlete Aleksandre Subotić

– Neka joj je sa srećom. Ja najbolju drugaricu nemam. Moja veoma dobra drugarica je Milena, ali ne znam da li je ona u pitanju – odgovorio je vidno šokiran Pavle, a zatim dodao da ne planira da se čuje sa Draganom sada kada su oboje u spoljnom svetu.

Blic.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!