.

Plašim se da ne plane i ne ponovi istu grešku – Nadeždina majka priznala od čega najviše strahuje tokom boravka njene ćerke u Zadruzi!

– Pije i tu terapiju za depresiju, ali sve u svemu deluje mi da joj dobro ide – rekla je Slavica

Nadežda i Slavica Biljić
Foto: Facebook/slavica.biljic

Majka Nadežde Biljić, Slavica, kaže da je  do sada zadovoljna ponašanjem ćerke, ali da žali što joj putem poziva koji je produkcija obezbedila nije rekla da u trenucima kada je hvata nervoza ne ide da lupa na vrata, jer smatra da je to pogrešan potez.

– Pratim rijaliti koliko mi vreme dozvoli, a i strpljenje. Nerviram se kada pratim to uživo, lakše mi je da pogledam kada već prođe i da pročitam na internetu. Najviše se plašim da Nadežda ponovo ne pobegne iz rijalitija. Da mogu, rekla bih joj da mi je već više bezveze to lupanje na vrata i pokušaj napuštanja rijalitija. Razumem da joj je teško, ali kraj je već blizu. Žao mi je što joj tokom poziva nisam rekla da kad pobesni uzme da pere sudove, nije bitno iza koga su ostali. Da radi, čisti, da se šeta po imanju, trči, pusti glas, viče, ako ništa, neka ode u krevet da spava. Treba nekako to da izbaci iz sebe. Pije i tu terapiju za depresiju, ali sve u svemu deluje mi da joj dobro ide. Neke stvari jako dobro prihvata, ali ja se opet plašim da ne plane i ne ponovi istu grešku – kaže Slavica i ističe da Nadeždi zamera što kada je gladna ne traži hranu od cimera:

Nadežda Biljić

Nadežda, Printskrin: TV Pink

PREPORUKA:   Marija Kulić mora na novu operaciju!

– Nada je bolja nego što je bila u prošloj Zadruzi iz koje je pobegla, zadovoljna sam njom. Ko zna kako bi se neko na njenom mestu ponašao, oni su zatvoreni u četiri zida i upućeni jedni na druge. Mi nju uvek podržavamo i uz nju smo, ali kao što sam joj tokom poziva i rekla, ne treba da bude toliko dobra. Dobila je kozmetiku, zadrugarke su se sve okupile oko nje i ona im razdeli. Sve hoće da da, zadnje svoje podeli, a njoj drugi neće pružiti koru hleba. Zameram joj što ne traži kad je gladna, ne jede po dva dana, a niko se ne seti sam da joj ponudi. Ponosna je, a i nikada se nije susrela sa tim da nema, uvek smo u porodici rešavali probleme, kakvi god da su. Ne razumem kakvi su to ljudi, mi na to nismo navikli.

Majka Nadežde Biljić dodaje da smatra da mnogi zadrugari nisu fer ni korektni, te da joj se ponašanje pojedinaca uopšte ne dopada.

– Bane Čolak i Bora Santana nisu dvolični nego trolični. Raznih profila tamo ima, svi su skupljeni na jedno mesto. Nadežda nije navikla na to, volela bih da se još više distancira od njih. Što se tiče Tomine i njene veze, ja to podržavam. Možda je trebalo da ostanu drugari, ali oni su odlučili da budu zajedno i moje je da to podržim. Nada je slobodna devojka, kao slobodna je ušla u rijaliti i može da radi šta god hoće. Nekad joj je on još jedan razlog za nerviranje, ali generalno su jedno drugom podrška. Podele cigaru, budu zajedno. Oboje su mladi, perspektivni, pa zašto da ne, kako odluče kad napuste rijaliti tako će i biti, naš blagoslov imaju.

Nadežda Biljić, Nadeždina majka Slavica

Slavica Biljić, Foto: Telegraf.rs

Nadeždina majka Slavica kaže da iako se njena naslednica sukobljava sa Zoricom Marković, smatra da su njih dve zapravo prijateljice.

PREPORUKA:   Miljana Kulić se skinula pred kamerama i pokazala ZANOSNO TELO, smršala 50kg!

– Zorica je Nadi prijatelj, ne misli joj loše, mada se nekada petlja gde ne treba. Ono što ja znam je da Nadežda u njoj vidi osobu od poverenja i veruje joj, a to što se nekad posvađaju nije ništa strašno. Pa valjda prijatelju možeš da kažeš i dobro i loše, da podeliš sve. Da to nije tako, Nadežda bi prema njoj bila zatvorenija, ovako vidim da su bliske.

(Telegraf.rs)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!