.

Miljana Kulić hitno operisana, izvađena joj slezina!

SEDIM U CRKVI I BOLNICI! Oglasila se Marija Kulić, pa otkrila kakvom je stanju Miljana

Lekari Kliničkog centra u Nišu bore se za život učesnice „Zadruge“
SEDIM U CRKVI I BOLNICI! Oglasila se Marija Kulić, pa otkrila kakvom je stanju Miljana

Foto: Alo/ilustracija

Lekari Kliničkog centra u Nišu bore se za život učesnice „Zadruge“, Miljane Kulić, koja je pre 12 dana u Turskoj uradila smanjenje želuca.

Kada se vratila u Srbiju, Miljani je pozlilo, hitno je operisana i tom prilikom joj je uklonjena slezina. Ona je trenutno pod stalnim nadzorom lekara.

Instagram

Po poslednjim informacijama, Kulićeva se oporavlja na odeljenju intenzivne nege Klinike za anesteziju, posle operacije kojom joj je uklonjena slezina, potvrđeno je iz Univezitetskog kliničkog centra u Nišu.

PREPORUKA:   Zorica Marković žestoko napala Mariju Kulić, zapretila joj da će je razotkriti i otkriti sve njene mračne tajne!

Sada se tim povodom oglasila njena majka Marija, koja je smogla snage da progovori o bolnoj temi.

– Malo sam bolje, situacija se malo stabilizovala, pa sam zbog toga malo bolje. Sedim u crkvi, sedim ispred bolnice, idem tamo-vamo. Miljana je bolje, kažu da je bolje, čula sam se njom, šta će da mi kaže… Ne zna šta ju je snašlo, šta može da kaže, važno je da ide na bolje – priča Marija potpuno bez snage, pa dodaje:

PREPORUKA:   Aleksandra Nikolić se posle teške operacije vratila u Zadrugu, teško hoda, smeštena u apartman odvojeno od ostalih učesnika rijalitija

– U tu kliniku ni slučajno da je neko išao! Ma, ni slučajno! Tek ću da pričam kad prođe sve ovo, izvinite zaista, nemam snage više da pričam – zaključila je ona.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!