.

Komšinica Miljane Kulić očajna zbog stanja mlade komšinice!

„ŽAO MI JE, NADAMO SE DA ĆE SE IZVUĆI“ Miljanina komšinica očajna zbog njenog stanja: „Sve je tačno“

Miljana Kulić trenutno se oporavlja nakon operacije, koja je nastala usled komplikacija zbog smanjena želuca, u Kliničkom centru Niš.
Foto: screenshotMiljana Kulić

Sada se tim povodom se oglasila Emilija Velemir, koja je u „Zadrugu 5“ ušla kao komšinica porodice Kulić.
Emilija Veselemir Foto: screenshotEmilija Veselemir

PREPORUKA:   Rijaliti dete Željko Kulić je porastao u pravog dečkića!

– Sve što su portali objavili o njenom stanju je istina. Nemam nekih novih informacija. Baš mi je žao što joj se to dogodilo. Nadam se da će se izvući i da će joj biti bolje – rekla je Emilija.

Podsetimo, Kulićeva je u subotu hitno operisana kada joj se stanje pogoršalo nakon što je pre 10 dana imala operaciju skraćivanja želuca, a tim povodom oglasili su se iz Kliničkog Centra Niš odakle su izvestili o stanju rijaliti učenice.

– Pacijentkinja Miljana Kulić primljena je u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Niš u subotu 30.jula kao hitan slučaj zbog bolova u trbuhu. Sedam dana pre prijema pacijentkinja je operisana u turskoj bolnici kada je zbog gojaznosti urađena operacija takozvanog „skraćivanja želuca“. Nakon prijema u UKC Niš urađene su sve dijagnostičke procedure koje su ukazivale na neophodnost hitne hirurške intervencije. Istog dana 30.jula pacijentkinja je hitno operisana i tom prilikom je ustanovljeno krvarenje u trbuhu uzrokovano povredom slezine. Urađena je operacija uklanjanja slezine. Pacijentkinja se uspešno oporavlja u jedinici intenzivne nege klinike za anesteziju i reanimaciju, saopšteno je iz UKC Niš.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!