.

Vidovita Jovana Jeremić predvidela sebi budućnost, osetila je taj miris!

ZNAM ŠTA ĆE SE DESITI U BUDUĆNOSTI! Jovana Jeremić veruje da je VIDOVITA – Znala sam šta me čeka, osetila sam MIRIS!

Jovana Jeremić progovorila je o svom izraženom, kako kaže „šestom čulu“.

 Jovana Jeremić veruje da je vidovita Izvor: Printscreen/Youtube/AmiG Show

Voditeljka Jovana Jeremić, koja je poslednjih dana u žiži javnosti zbog prozivki i verbalnog sukoba s bivšom učesnicom Zadruge Majom Marinković, progovorila je o svojoj kako kaže „dozi intuicije koja se graniči sa vidovitošću“.

Jovana tvrdi da je toliko intuitivna da može da „predvidi“ budućnost, kako svoju, tako i svojih najbližih.

„Ja sam 2012. godine na Božić rekla svom ocu: ‘Slušaj tata, ja ću biti broj jedan TV lice u regionu’, nije mi verovao tada, ali ja sam uvek imala šesto čulo, ali o tome ne volim da pričam puno o tome u javnosti. To je možda i jedna doza intuicije koja se graniči sa vidovitošću i to se razvija kod mene. Kad vidim neku osobu koje mnogo volim, imam osećaj šta će im se desiti u budućnosti, ali o tome ne pričam. Kad sam svom ocu rekla tu rečenicu, ja sam to znala, ali ti sad mene da pitaš kako sam ja znala da ću biti broj jedan, ne bih znala kako da odgovorim. Velike karijere se događaju ljudima koje imaju čisto srce. Nije slučajno Ceca – Ceca, nije slučajno Novak Đoković – Novak Đoković, nije slučajno Lukas što jeste. Zdravko Čolić, da ne pominjem sad sve velike pevače“, rekla je Jovana u emisiji „Premijera, vikend specijal“, pa dodala:

PREPORUKA:   Glumica Jovana Korbar izbačena iz Zadruge, njeno prvo obraćanje posle rijalitija

„To su ipak veliki ljudi, imaju veliko srce, sve su to velike zvezde koje treba poštovati. Da se vratim na priču, moja intuicija je nepogrešiva. To što sam ja osetila kada sam to rekla svom ocu na Božić 2012. godine, ja sam to znala! Osetila sam miris studija… Mnogo sam radila na sebi, vidim koliko sam se promenila sa godinama, ali ne volim da hvalim samu sebe kada nisam dovoljno dobra, zato me i narod poštuje. Napredovala sam, ali sebe mogu da nagradim jednom dobrom devetkom od deset kakva sam majka. Umem da uživam sa detetom i mnogo više provodim sa njom“.

PREPORUKA:   Jelena Golubović se nameračila na starletu Maju Marinković, hoće da je uništi jer kao starleta i nikogović ne zaslužuje medijski prostor!

Jovana je sve iznenadila kada je pevačici lupila šamar usred emisije, a onda je u Jutarnjem programu „prikovala“ gledaoce za male ekrane u tesnom korsetu i miniću.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!