.

Miljana Kulić ljuta i besna na Ivana Marinkovića jer se neljudski poneo!

MARINKOVIĆ JE PAO NA TESTU LJUDSKOSTI Miljana besna: Ponizio me je kao majku i ženu, da me je bar pitao da li mi treba nešto!

Miljana Kulić stigla je sinoć u emisiju “Narod pita“ i voditelju Darku Tanasijeviću odgovorila na pitanja koja su najviše zanimala javnost.
Miljana u Narod pita

Foto: Privatna arhiva/Printscreen/Instagram

Miljana Kulić bila je sinoć gost u emisiju “Narod pita“, te se pridružila Ivanu Dragiću i Mikici Bojaniću, a voditelju Darku Tanasijeviću odgovorila je na pitanja koja su najviše zanimala javnost.

– Miljana, dugo se nismo videli. Svašta se desilo u “Zadruzi“ dok ti nisi bila tu. Kako si? – upitao je Darko.

Printscreen/Instagram

– Odlično sam, nadam se da to vidi – istakla je Miljana.

– Proslavila si rođendan svog sina Željka pre dva dana, kako je sve to proteklo? – upitao je Darko.

– Bio je Ivan po prvi put na njegovom rođendanu. Bila sam euforična, plašila sam se da možda neće ni doći, ali je na kraju došao. Imala sam najbolju moguću nameru da ugostim Ivana kao oca svog deteta, a on je rekao da sam mu dosađivala – rekao je Miljana.

PREPORUKA:   Borba za starateljstvo: Marija Kulić ima starateljstvo nad Željkom, uključio se i Ivan Marinković u borbu za dete!

– Priznao je za Premijeru da je blokirao Mariju jer mu je dosađivala – dodao je Darko.

– Ona njega nije uznemiravala, on je to uradio iz hira – kazala je Miljana.

– Da li te je to zabolelo? – upitao je Darko.

– Ja se više neću s njim svađati, jer sve ovo radim zbog našeg sina Željka. Sve što mi smeta ću reći. Zvala sam ga jer sam Željku pričala da mu tata dolati, jer nisam želela da se opet najavi, a da ne dođe – istakla je Ivana.

– Znali ste da se Željkov rođendan bliži, da li je i Ivan zajedno organizovao s vama to? Ko je isfinansirao sve? – upitao je Darko.

– Ovo je prvi rođendan koji smo zajendo slavili. Nije me ispoštovao kao majku. Nije do finansija, nije učestvovao u toku plaćanja. Nije me pitao da li mi nešto treba. Možda je mogao da me pita bar:“Da li ti treba?“ Samo me zanima princip, zbog čega nije. Meni alimentacija ne treba, ali bih srećna bila da me je pitao – rekla je Miljana.

– Mogao je samo da me pita da li mi išta treba. Došao je na rođendan svog sina, a mene ništa nije pitao, jer ga ne zanima. Bilo je i lepših rođendana, ovaj je bio prelep, ali nije bio savršen – istakla je Miljana.

PREPORUKA:   Miljana Kulić gađala majku pikslom, dolazila je policija da smiruje situaciju!

– Napravili ste Ivan i ti sliku sa Željkom. Kako se osećaš jer tvoj sin ima porodičnu fotografiju? – upitao je Darko.

– Porodična nije, jer nikad nismo bili porodica. Željko je nastao onda kad smo Ivan i ja bili u emotivnom odnosu. Ivan je govorio da me je verio gumenim prstenom, ali postoji dokaz da to nije tako – kazala je Miljana.

– Da li te boli to što je on predstavio tako da ga ne zanimaš i da se igrao sa tobom tada? – upitao je Darko.

– Jeste me zabolelo, ali je važno da ja znam istinu. Shvatila sam da želi da me omalovaži i ponizi kao ženu. Moja porodica i ja ćemo sve od sebe dati da Željko ide pravim putem. Jedna vaspitačica je rekla nije čest slučaj da dete bude toliko kulturno. Sve ću dati samo da bude uspešan i dobar čovek – kazala je Miljana.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!