.

Miljana Kulić objavila da se udaje za Zolu nakon završetka Zadruge 6, najavili koje pevače će platiti da pevaju na svadbi!

ODLUČILI! MILJANA KULIĆ NAJAVILA: Udajem se za Zolu posle Zadruge, Evo ko će sve da peva sa estrade na svadbi, Ima da grmi NIŠ

ODLUČILI! MILJANA KULIĆ NAJAVILA: Udajem se za Zolu posle Zadruge, Evo ko će sve da peva sa estrade na svadbi, Ima da grmi NIŠ

Foto: Printscreen

Miljana Kulić definitivno je odlučila da se uda za Lazara Čolića Zolu. Ona je to rešila u novogodišnjoj noći i nema nameru od toga da odustane ni po koju cenu.

To joj je, kako tvrdi, najveća želja u 2023. godini. Nišlijka ju je saopštila u rijalitiju i najavila da će na svadbenoj ceremoniji zapevati svi pevači koje je svojevremeno uznemiravala. A taj spisak je podugačak.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola

foto: Printscreen/Youtube

– Ja volim Zolu i bez njega ne mogu. Udaću se za njega. Čim se završi rijaliti, odmah ćemo da napravimo veselje i pevaće svi pevači kojima sam pisala i koje sam zvala. To su moji omiljeni pevači: Darko Lazić, Mišel Gvozdenović, Saša Kovačević, Milan Mitrović, Dušan Svilar – rekla je Miljana.

PREPORUKA:   BEBICA zaključavao Miljanu Kulić da se nebi vratila poročnom Zoli!
Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola, Zadruga
foto: Printscreen/Youtube

I Zoli se ideja dopala. Nije se bunio dok je slušao šta ga čeka posle „Zadruge“ i da će biti mladoženja. Zola se samo smeškao i potvrđivao Miljanine reči.

– Ja od tebe, ljubavi, ne mogu da pobegnem. Ti si kao neka senka koja me prati. Biće kako ti kažeš. Moraš samo malo više da se potrudiš da budeš normalna i sve će biti u redu – rekao je Zola kroz osmeh.

PREPORUKA:   Najbolja drugarica Anđele Đuričić razočarana njenim ponašanjem da ima s*ks sa 22 godine starijim oženjenim muškarcem i to u dan posta, na Krstovdan!
Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola
foto: Nenad Kostić, Printscreen/Zadruga

I ostali učesnici bele kuće su se pozvali na svadbeno veselje jer ne žele da propuste taj spektakl i žele da konačno vide Miljanu u venčanici pred oltarom.

Kurir.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!