.

Mimi pukao film, pa Vikala iz petnih žila na Mionu, posle ovoga među njima više ništa neće biti isto! (VIDEO)

RIJALITI ZADRUGA 3 – CEO ŽIVOT ĆEŠ BITI DRUGA

Iako su Mima Živković i Miona Jovanović na samom početku rijalitija bile dobre drugarice, njihov odnos svakim danom postaje sve zategnutiji

 Foto Pink.rs

Foto Pink.rs

Iako su Mima Živković i Miona Jovanović na samom početku rijalitija bile dobre drugarice, njihov odnos svakim danom postaje sve zategnutiji. Tokom večeri Pinkovoj zvezdi je pukao film, te je rešila da raskrinka svoju bivšu rijaliti prijateljicu.
Naime, Mima je osula paljbu po Mioni pred svim zadrugarima i ocinkarila je rekavši da je Jovanovićeva ogovarala Maju Marinković, sa kojom se sada druži.

PREPORUKA:   GOLA Miona Jovanović i GOLI Ša pod tušem, bez obzira na kameru koja uživo snima! (SNIMAK)

Rekla si za Maju da je neprirodna i veštačka. Sujetna si i ljubomorna. I na mene si bila ljubomorna kada sam pevala. Što nisi ljubomorna na Tomovića kada grli Minu, nego samo kada grli mene? Ti ništa ne znaš da ceniš. Ti nikad nećeš imati prijateljicu napolju – vikala je Mima.

Kako je Mima držala monolog u spavaćoj sobi, Mateja Matijević ju je pecnuo škakljivim pitanjem pitavši je šta će ona biti kad izađe iz rijalitija, zbog čega je ona pobesnela, pa mu se suprotstavila.

Šta ćeš ti napolju da budeš? Dečko za čiviluk za devojke. Ja mogu da budem k***a, prostitutka, pevačica, mogu da budem šta god hoću. Ti ćeš da budeš k**c na biciklu jer si izigrao Taru. Cela nacija te mrzi sada. Sve ću bre ovde da raskrinkam – besnela je Živkovićeva, pa se ponovo obratila Mioni.

YouTube player

Ne šalješ poruku da si normalna devojka, nikad nećeš imati prijatelja. Nikad nećeš biti prva. Ceo život ćeš da budeš druga. Probala sam da ti budem prijatelj, ali ne vredi – vikala je Mima.

PREPORUKA:   Miona i Ša više se svađaju nego što su u ljubavi, ponovo vikala na njega!

Pink.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!