.

HOCE PREKO MILJANE DA DOĐE DO PARA! Oglasio se Siniša Kulić posle skandala sa ugovorom: Je*aću mu majku, folirant namazan go*nima!

Stoji iza svojih reči.

Siniša Kulić

Foto: printscreen

Tokom današnjeg dana Miljana Kulić pocepala je ugovor na osnovu kog su Zolini honorari pripadali njoj. Novinari portala Pink.rs nakon ove situacije, kontaktirali su Miljaninog oca Sinišu Kulića, kako bi čuli kako on komentariše aktuelna dešavanja na imanju u Šimanovcima.

– Ja sam znao da će to tako da bude, još i kada su prvi put potpisivali to. Kada mu je cepala ugovor, Miljana mu je rekla: „Vaško, pa ja sam tebe otkupila“, ja ću da mu je*em majku za ono što je meni pričao, ja ću da mu objasnim kako znam na svoj način. Sa mojim emocijama i sa mojim detetom, ne može da se igra! Za one poruke koje mi je pisao njegov menadžer, je*aću mu majku! On je dolazio kod nas u kuću. Ja ti kažem, znao sam da će Miljana Zoli vratiti taj novac, jer njoj pare ne trebaju, ona ga je samo otkupila – rekao je Siniša Kulić.

Miljana Kulić poručila je nedavno Lazaru Čoliću Zoli da njen otac podržava njihovu vezu. Opšte je poznato da je Siniša često govorio kako je protiv njihove ljubavi, a mi smo želeli da čujemo zbog čega je promenio ploču. Kulić je istakao kako svojoj deci pre svega želi najbolje i da će uvek podržati ćerke, pa čak i kada se ne slaže sa njima.

– Ne, ne, ne… Miljana je plakala i ja sam joj rekao: „Ja kao tvoj otac, koga ću da podržim, ako neću tebe, svoju decu i suprugu?! Moje mišljenje, ako hoćeš da ti kažem hoćeš, ako nećeš onda radi kako misliš da treba“. Rekao sam joj da je Zola jedan folirant i stojim iza toga, on je nažalost manipulator i to Miljana ne prihvata. Ja očekujem da vidim njega i njegovog menadžera, da im objasnim neke stvari. To su foliranti jedni, dripački, koji misle da su namazani svim farbama, a namazani su go*nima – priča Siniša Kulić i dodaje:

PREPORUKA:   Miljana Kulić brzom intervencijom iz Elite prevežena u Urgentni centar!

– Zolina majka je meni pisala poruke non-stop, a ja joj nisam odgovorio na poruke. Slala je neke poljupce gde ih ona podržava, ja razumem Miljanu, htela je da me ubedi da ih ja prihvatim. To su seljačke fore da bi došli do para preko nje. Miljani nije do para – zaključio je otac ove ukućanke.

Miljana Kulić

Foto: Printscreen

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!