.

Mirko Gavrić nakon što je izbačen iz Zadruge progovorio o svađi sa Borom! (VIDEO)

Za njega je takmičenje završeno! Mirko Gavrić nakon izbacivanja progovorio o svađi sa Borom! Prošlo je šest meseci, pobedio sam samog sebe. Ovo je moja pobeda!

Mirko Gavrić nakon izbacivanja progovorio o svađi sa Borom! (VIDEO) Screenshoot/Instagram

Mirko Gavrić nakon skoro šest meseci napustio je velelepno imanje u Šimanovicima željom gledalaca rijaliti programa „Zadruga“, a u duelu ga je pobedio Marko Miljković sa neverovatnih 99% glasova publike.

Nakon izbacivanja Mirko se pridružio voditeljki Dušici Jakovljević u studiju, a potom pričao o svom boravku u najgledanijem rijaliti programu.

Zbunjen sam jako, zbunio me je ovaj osećaj. Prošlo je šest meseci, pobedio sam samog sebe. Ovo je moja pobeda! Želeo sam da ispričam svoju priču i da vratim sebe sebi. Prošle godine kada sam napustio Zadrugu 21. jutra, kajao sam se svakoga dana. Ovo je moje najteže životno iskustvo do sada – rekao je Mirko svoje prve uteske po izlasku iz „Zadruge“..

PREPORUKA:   Marko Janjušević Janjuš u aferi sa Urošem Stanićem!

Mirko Gavrić je otkrio da je predosetio da će napustiti rijaliti ove nedelje, ali i da je poslednja nedelja bila najteža u rijalitiju.

Tu noć sam zapravo shvatio da je moja misija završena. Kada je došlo pismo sa obaveštenjem o „Zdrugoviziji“, rekao sam da je to poslednja nedelja za mene. Tamo se ne zna šta je teže, poslednja nedelja je najteža nedelja u „Zadruzi“, ostali smo bez novca, imali smo mnogo kazni, bez kafe smo bili sedam dana. Poslednjih dana davao sam poslednji atom snage – objasnio je Gavrić.

Na konstataciju da su mu gledaoci zamerili što je olako prešao preko uvreda Miljana Kulić, on se odmah osvrnuo i na svađu sa Borom Santanom.

PREPORUKA:   Aleksandra Nikolić se slikala posle deset dana od porođaja, evo kako izgleda

Bora je mene bukvalno opsedao u bekstejdžu da se pomirimo, ja sam znao da mi je poslednja noć u „Zadruzi“ i pristao sam. Vodim se celog života onime „nije bitno šta je rečeno, nego ko je reko“. Ja sam čovek koji brzo prašta. Ove noći, ostavio sam starog Mirka među onim zidinama, dobili smo novog Mirka, koji je spreman za nove ljubavi – istakao je zadrugar.

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!