.

Mima Živković i Nikola Orozović opleli po Maji Marinković u dvorištu Zadruge: Sa oženjenim čovekom pod jorganom, KURVA, RASTURAČICA BRAKOVA!

BESPOŠTEDNA PLJUVAČINA“Šta ti radiš pod jorganom sa oženjenim čovekom?“ Maja Marinković na stubu srama!

Cimeri opleli po zadrugarki!

Maja Marinković

Foto: Screenshot Youtube

Mima Živković i Nikola Orozović opleli su po Maji Marinković u dvorištu Bele kuće „Zadruge“, koliko ih je cimerka iznervirala.

„Kad kaže nešto, pogodite u srce, pod*ebava te… Majke mi, Nikola, nije lepo. A nju kad neko dira, ona devica Marija, nije prešla granicu! Dođe i izvinjava mi se, kaže: ‘Ja tebe volim’, pa ne mogu ja više. Sve će da joj se vrati, što provocira druge i lepi etikete. A prva nije normalna. Šta mi znači to njeno – ja tebe gotivim, a nema osećaj. Ona nema ni napolju drugarice, ima samo te neke što ide sa njima po splavovima i otimaju jedne drugima momke. Ko da je ljubomorna što sam dala Mioni kutiju cigara. Napala me kao: ‘Zaljubljena si, zaljubljena si’, a šta ja njoj da kažem, ‘Šta ti radiš pod jorganom sa oženjenim čovekom?!“, besnela je Mima.

„Ona stalno to radi, stalno ti priča, da te gotivi, a ovamo drvlje i kamenje… A kad bi ti to njoj uradio, ona da vidiš. Ja joj još kažem: ‘Majo, brate, stvarno sam te zgotivio’ i ona mi posle dva dana to uradi“, iznerviran je bio Nikola.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!