.

Mima Živković i Nikola Orozović opleli po Maji Marinković u dvorištu Zadruge: Sa oženjenim čovekom pod jorganom, KURVA, RASTURAČICA BRAKOVA!

BESPOŠTEDNA PLJUVAČINA“Šta ti radiš pod jorganom sa oženjenim čovekom?“ Maja Marinković na stubu srama!

Cimeri opleli po zadrugarki!

Maja Marinković

Foto: Screenshot Youtube

Mima Živković i Nikola Orozović opleli su po Maji Marinković u dvorištu Bele kuće „Zadruge“, koliko ih je cimerka iznervirala.

„Kad kaže nešto, pogodite u srce, pod*ebava te… Majke mi, Nikola, nije lepo. A nju kad neko dira, ona devica Marija, nije prešla granicu! Dođe i izvinjava mi se, kaže: ‘Ja tebe volim’, pa ne mogu ja više. Sve će da joj se vrati, što provocira druge i lepi etikete. A prva nije normalna. Šta mi znači to njeno – ja tebe gotivim, a nema osećaj. Ona nema ni napolju drugarice, ima samo te neke što ide sa njima po splavovima i otimaju jedne drugima momke. Ko da je ljubomorna što sam dala Mioni kutiju cigara. Napala me kao: ‘Zaljubljena si, zaljubljena si’, a šta ja njoj da kažem, ‘Šta ti radiš pod jorganom sa oženjenim čovekom?!“, besnela je Mima.

Zadruga

Foto: YouTube/printscreen

„Ona stalno to radi, stalno ti priča, da te gotivi, a ovamo drvlje i kamenje… A kad bi ti to njoj uradio, ona da vidiš. Ja joj još kažem: ‘Majo, brate, stvarno sam te zgotivio’ i ona mi posle dva dana to uradi“, iznerviran je bio Nikola.

Zadruga

Foto: YouTube/printscreen

PREPORUKA:   Ponuda za Kiju Kockar od3000 evra davodi Instagramprofil dok je vlasnica u rijalitiju!
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!