.

Miroslav Miki Đuričić се јавио на телефон, замолио је да га новинари не ометају јер има посла око храњенја свиња и одржавања домаћинства, не жели медијско експонирање

DEVET DANA JE ĆUTAO I NERVOZAN JE: Miki Đuričić nakon tuče u „Zadruzi“ ima posla: „Moram da hranim svinje, ne mogu policiji da kažem – NISAM JA“

Učesnik rijaliti programa „Zadruga“ Miroslav Miki Đuričić pre devet dana diskvalifikovan je zbog fizičkog napada na Vladimira Tomovića. Od momenta kada je napustio imanje u Šimanovcima, do danas nije želeo da se javlja na telefon, a ekipa „Blica“ je uspela da ga dobije.

Miki Đuričić udara Vladimira Tomovića
Miki Đuričić udara Vladimira Tomovića

Naime, kada smo pozvali Mikija Đuričića javio se na telefon, te nam na samom početku razgovora rekao da nema mnogo vremena, jer je preokupiran poslom.

– Upravo sam u poljoprivrednoj apoteci. Živim običan normalan život na selu, niti se družim sa poznatima, niti imam neku želju. Živim drugi život. Kada me pozovu sa „Pinka“ da budem deo njihovog programa to učinim. Imam posla, idem kući da nahranim svinje, nemam vreme da priča sada. Pustite mene, nemam šta više da vam kažem – rekao je Miki za „Blic“, a na pitanje da li je otišao u policiju kako bi dao izjavu povodom napada na Vladimira Tomovića u „Zadruzi“ zbog čega je bio diskvalifikovan, kaže:

PREPORUKA:   Miroslav Miki Đuričić izbačen iz Zadruge, gubi mu se svaki trag - sestra i otac ne znaju gde je i odreći će ga se, preklinje da ga vrate jer nema novca za bebu niti za plaćanje kazne, a možda će i u zatvor

– Manite se mene, moje stvari ću rešiti kako treba. Tu je šta je. Šta da da dajem izjave nisam ga udario? Ne dajem izjave. Ništa ne želim da demantujem. Ako trebam da snosim posledice svojih postpupaka. Nemam želudac za sve.

Potom je dodao kako više ne želi da bude deo javnog sveta, iako je već 14. godina proveo u brojnim šou programima koji su bili rijaliti programi.

Miki Đuričić Foto: TV Pink / youtube
Miki Đuričić

– Ne želim da se piše o meni, da budem deo estrade. Hoću da imam svoj život i da budem daleko od svega toga što izlazi i što se piše. Zovite ove što žele da se eksponiraju – poručio je rijaliti učesnik.

PREPORUKA:   Kriminalac Kristijan Golubović napao ženu u uživo emisiji na Pink TV, drugog učesnika rijalitija bacio na pod!

Inale, Miki je iz kuće izbačen 3. oktobra kada je fizički napao Vladimira Tomovića, a sukob koji se desila na velelepnom imanju šokirala je i zaprepastila ceo region, a pčelar iz Kupinova ubrzo je diskvalifikovan kada je Veliki šef saopštio odluku.

Miki Đuričić Foto: Nemanja Jovanović / RAS Srbija
Miki Đuričić

Miki je istog momenta odveden sa imanja, a kako saznajemo tokom odlaska iz Bele kuće molio je i preklinjao da mu oproste ovu grešku i ostave ga da nastavi takmičenje.

– Molim vas oprostite mi ovu grešku. Neću više ovo ponavljati, omaklo mi se. Nisam bio pri sebi, savladao me je bes i svima ću se izviniti ako treba, čak i Vladimiru obećavam!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!