.

Vladimir Tomović pitao Minu Vrbaški da spavaju zajedno, a onda je ponizio pred svima!

Tomović pitao Minu da spava sa njim, ona rekla „da“, a onda ju je ponizio kao niko nikada – Mislim da imam sa jednom osobom da se ispričam, nismo rekli mnogo toga, a mnogo smo ostavili – rekao je Tomović
Mina Vrbaški, Vladimir TomovićPrinrtskrin: Youtube/Zadruga Official

Vladimir Tomović je ovonedeljni vođa u Zadruzi, a tokom izbora omiljene ličnosti prozvao je Minu Vrbaški i pitao je da li će da spava sa njim u hotelu, na šta mu je ona potvrdno odgovorila.

Tomović je zatom saopštio Mini da neće biti omiljena ličnost, već da je to Jovana Ljubisavljević, a da ona svom dečku Franu objasni zašto bi spavala sa njim u hotelu.

PREPORUKA:   Ušli u Zadrugu a onda iznenađenje, promenjena pravila rijalitija!

– Tu nećemo podizati ljude, nema potrebe. Mislim da imam sa jednom osobom da se ispričam, nismo rekli mnogo toga, a mnogo smo ostavili. Mina, hoćeš li spavati u hotelu sa mnom? – pitao ju je Vladimir.

Što se tiče spavanja, sve zavisi kako naš razgovor bude tekao – objasnila je Mina.

Pitam te za večeras? – pitao je Vladimir.

Da – odgovorila je Mina.

To „da“ ćeš morati da objasniš Franu, izgubio si opkladu. Ti nećeš biti omiljena, već Jovana Ljubisavljević. A tebi, Fran, neka ona objasni zašto bi spavala sa mnom! – uzvratio je Tomović.

PREPORUKA:   Kristijan Golubović iskreno pričao o Staniji Dobrojević i Vladimiru Tomoviću: NAJGORI PAS NE LAJE! (SNIMAK)

Zadrugari su prišli Vladimiru kako bi mu čestitali što je uspeo da se našali sa Minom, iako su fanovi rijalitija po društvenim mrežama komentarisali da je on ovim postupkom ponizio pred svima.

(Telegraf.rs)

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Vladimir Tomović pitao Minu Vrbaški da spavaju zajedno, a onda je ponizio pred svima!”

  1. ljubitelj zadruge kaže:

    Mina, zasto ovo radis? Mensur je bio pravi muskarac za tebe, pa jesi li vidjela bona da se on jedini nije igrao sa tobom?

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!