.

Mladi voditelj Zadruge hitno primljen u bolnicu i ostavljen na odeljenje!

BOŽE IMAM 28 GODINA… Voditelj rijaliti programa „Zadruga“ hitno hospitalizovan! (FOTO)

Darko se oglasio, i otkrio da je danima loše
BOŽE IMAM 28 GODINA... Voditelj rijaliti programa "Zadruga" hitno hospitalizovan! (FOTO) Foto: Vladimir Marković

Darko Tanasijević, jedan od voditelja rijaliti programa „Zadruga“, proteklih dana imao je zdravstvenih problema, a sinoć je smešten i u bolnicu

Darko je, kako se saznaje od izvora bliskog njemu, poslednjih pet dana imao visoku temperaturu, a juče mu se zdravstveno stanje pogoršalo:

– On je danima loše, imao je temperaturu i strašne bolove i bio je u Beogradu u stanu nekoliko dana, a pošto mu je bilo baš loše roditelji su ga odveli u rodni Kovin kako bi se brinuli o njemu. Međutim, stanje mu se pogoršalo i morali su da ga odvedu u bolnicu- otkrio je izvor za Informer.

PREPORUKA:   Maja Marinković i Filip Car imali žestoki se*s pored tankog zida, sa druge strane slušala Aleksandra Nikolić! (SNIMAK)

Printscreen

Darko se sinoć i oglasio iz bolnice i zahvalio se majci, ali i svima koji su se brinuli:

– Bože, imam 28 godina, ali bez majke ništa. Hvala svima na porukama i brizi, baš sam gadno nagrabusio, ali još neki dan, 800 infuzija i lekova i biće ok- napisao je Tanasijević koji se oglasio iz Opšte bolnice Pančevo.

PREPORUKA:   Otkriven pravi razlog ulaska Janjuša u Zadrugu 6, uvalio se u ogromne probleme, morao je da pobegne u rijaliti, ogroman novac zarađuje!

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!