.

Otac starlete otkrio koliko ćerka Maja Marinković zarađuje od rijalitija i svakodnevnih seksualnih odnosa pred kamerama, NEĆE VAM BITI DOBRO!

ŠOKANTNO! TAKI OTKRIO MAJIN HONORAR! Od cifre će vas zaboleti glava

Otac starlete Maje Marinković otkrio je koliko njegova naslednica zarađuje od učešća u rijalii formatima

ŠOKANTNO! TAKI OTKRIO MAJIN HONORAR! Od cifre će vas zaboleti glava

Alo

Od kada se pojavila u Zadruzi 1, Maja Marinković ne prestaje da intrigira javnost kako svojim ponašanjem, tako i izjavama, te burnim reakcijama, agresijom…Zbog svega toga, starleta je izbila u prvi plan i postala jedna od najkontroverznijih ali u isto vreme i najplaćenijih rijaliti igrača u našoj zemlji.

Printscreen

Sada je Majin otac, Radomir Marinković Taki, progovorio o visini njenog honorar.

PREPORUKA:   U emisiji Puls Srbije gošće Ivana Gajića bile su Jelena Ilić i Jelena Krunić, zgrožavale se ponašanjem starlete i njenog oca!

Alo

-Da Maja nije pravila s*anja, bila nasilna i da nije dobijala kazne kao i diskvalifikaciju, mogla je do sada da kupi dva stana u centru grada! Ako izuzmemo sve to, opet je inkasirala za jedan dobar stan, možda čak u Beogradu na vodi- rekao je Taki za Alo! pa dodao:

-Očekujem da u ovoj sezoni odnese prvo mesto, jer je to zaslužila. Sve se vrti oko nje, i glavna je učesnica rijalitija. Nadam se samo da do kraja ostane jaka i da ne dozvoli da je neko isprovocira pa da bude diskvalifikovana ponovo- iskren je Taki.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!