.

MLADA DEVOJKA ODLUČILA: Miljana ostavila Milojka i ulazi u jedan rijaliti! Šta mislite, Parovi ili Zadruga su njen izbor?

Najkontroverzniji par Srbije Milojko (73) i Milijana (21) uskoro će se razdvojiti bar na kratko jer su dobili poziv od dve nacionalne televizije, Pinka i Hepi televizije da uđu u rijaliti. Miljana ostavlja Milojka i ulazi u rijaliti! Parovi ili Zadruga?!
Miljana ostavlja Milojka i ulazi u rijaliti! Parovi ili Zadruga?! Foto: Facebook

Srbija bruji o ovoj vezi, a ekskluzivno za Kurir su najavili da će zajedno ući u rijaliti. Međutim, sudeći prema njenoj izjavi za agenciju RINA Milijana planira da uđe u rijaliti bez njega.

Milijana kaže da želi da uđe u neki od ovih tv rijalitija, međutim Milojko najverovatnije neće biti u prilici jer se tome protive njegova deca iz prvog braka, ali je spreman da Milijanu pusti samu. Miljana kaže:

„Prvi su nam se javili sa Hepi televizije i ponudili Parove, a zatim su nas pozvali i iz Pinka za Zadrugu. Nismo još odlučili, teško mi je da ostavim Milojka jer on ima problem sa njegovima. Međutim imam kao i uvek njegovu podršku i uskoro ćemo odlučiti gde ću se pojaviti.“

PREPORUKA:   TRUDNA Aneli Ahmić, majka doživela nervni slom, hitno pozvala TV Pink!

Velika većina komentara koji pristižu sa svih strana tiču se seksa i vijagre, a MIlijana otrkiva sve detalje:

„Imamo seks skoro svakog dana, ne vidim šta je tu čudno. Radimo sve kao što radi svaki zaljubljeni par i nama godine uopšte nisu prepreka. Doduše, otkako je Mikana u decembru imao operaciju srca, moram malo da ga štedim u seksu. Ugrađen mu je baj pas, pa sada pazimo da se ne preforsira. Inače je u krevetu kao mladić, ne treba mu nikakva vijagra. Mada, istini za volju, ja i ne znam kakvi su mladići u seksu, uvek sam bila samo sa mnogo starijima od sebe. I kod Milojka mi se svidelo to što je iskusan, mada mi je njegova lepota na prvom mestu.“

Oni su inače najavili svadbu za 7. septembar, za koju kako Milijana kaže, biće najlepša svadba ikada! Ona uveliko bira venčanicu, a zajedno sa Milojkom gleda i stvari za bebu, koju takođe planiraju.

PREPORUKA:   Sin Mikice Bojanića ima neizlečivu bolest, sve bi dao kada bi postojao lek!

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!