.

MLAZNA ODELA, GONDOLE I UMETNICI IZ CELOG SVETA: Željko Mitrović na otvaranju „Zadruge 2“ PEVA PAVAROTIJA

MLAZNA ODELA, GONDOLE I UMETNICI IZ CELOG SVETA Željko Mitrović na otvaranju „Zadruge 2“ PEVA PAVAROTIJA
Zadruga_060917_Ras foto Goran Srdanov 072 Foto: Goran Srdanov / RAS SrbijaNakon što direktor „Pinka“ zaplovi „kneževinom“ u Šimanovcima i učesnicima poželi dobrodošlicu, asistent Velikog šefa doleteće u mlaznom odelu među takmičare i doneti prvo pismo.

Vlasnik ružičastog carstva Željko Mitrović odlučio je, kako saznajemo, da zada domaći zadatak svim tvorcima rijalitija u regionu priređujući spektakl za „Zadrugu 2“.

Mitrović ne žali novac kada je investiranje u ovaj projekat u pitanju, a kako „Blic“ saznaje, lično će označiti početak ovog rijalitija za desetak dana.

– Iako ga retko možemo videti ispred kamera, Željko je ovog puta odlučio da upravo on preseče vrpcu „Zadruge 2“. Možete li samo zamisliti koliko je ponosan na sve što je uradio, kada je na nagovor saradnika pristao da to uradi. Mitrović je pravi profesionalac i perfekcionista, koji uvek misli da nešto može biti bolje, ali je ovim projektom potpuno zadovoljan. Noć kada će se novi učesnici useliti u prostorije grada, koji je sagrađen u Šimanovcima, a koji je maltene na vodi poput Venecije, otvoriće upravo Željko. On će na gondoli zaploviti ka kapijama „rijalitija na vodi“, ploviti kanalima ružičaste kneževine i pevati operske arije Lučana Pavarotija. Ovim gestom poželeće dobrodošlicu novim rijaliti zvezdama i ujedno pokazati svoje glasovne mogućnosti – otkriva naš izvor blizak Mitroviću.

PREPORUKA:   Suze i jecaji odzvanjaju Elitom zbog diskvalifikacije!

– Ubrzo nakon Željkove plovidbe, među učesnike će doleteti asistent Velikog šefa u mlaznom odelu i doneti prvo pismo ukućanima. Naime, pisma će ubuduće i stizati tako što će ih oni koji imaju mlazna odela donositi vazdušnim putem. Željko je kupio nekoliko ovakvih odela, koja su iz Londona stigla u Beograd, a koja će nositi Veliki šef, ali i njegov asistent, kao i bezbednosne službe Pinka. Odelo poseduje pet mlaznih motora i leti na visinama do četiri kilometra. Ovo je samo jedno od tehnološko-revolucionarnih rešenja koja će biti primenjena kao pomoćni rekviziti u projektu „Zadruga 2“ – otkriva naš izvor.

Kako je Željko uveliko sagradio rijaliti kneževinu sa više od 100 objekata, morskim zalivom, rajskim ostrvom, ali i podvodnim pećinama i obilnim životinjskim svetom, jasno je da je u ovaj projekat uloženo mnogo miliona!

– Željko je od prvog do poslednjeg detalja bio kreativni stvaralac ovog zdanja i forme rijalitija. On je osmislio skoro sve i proširio budžet kako bi kupio sve što mu je bilo potrebno da napravi svoj bajkoviti imaginarijum, kako voli da zove „Zadrugu 2“.

PREPORUKA:   Strašan lom, lomljenje, psovanje, gađanje flašama i hranom u uživo Eliti, obezbeđenje hitro uletelo!

„Zadruga 2“ je sagrađena kao kao kombinacija Venecije, Firence i Monaka. Pored Željka i njegove supruge Milice, na projektu radi više od 200 slikara, vajara i klesara iz Italije, Francuske, ali i iz Velike Britanije.

Spisak učesnika sve uži

Četrdeset pet takmičara će na raspolaganju imati više od 40 plovila, četiri cepelina, veći broj zanimljivih vozila, pozorište, virtuelnu sobu, svetilište, ali i multisalu za različite takmičarske igre. Veliki broj javnih ličnosti koje su bile na razgovoru jedva čekaju konačni poziv koji će značiti da su ušli u uži krug. Zasad se pominju Miljana Kulić i njena majka Marija. Među takmičarima će biti kompozitor Mirko Gavrić, Nadežda Biljić, Miki Đuričić, Aleksandra Subotić i supruga pevača Đanija, Slađana, kao i Naida Gadžo, bivša Gastozova devojka.

Blic.rs

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!