.

BRAČNE TAJNE – Pričalo se da je Sloba GEJ, a sada je o skandalu progovorila i Kija: NIŠTA ME NE ČUDI

BRAČNE TAJNE Pričalo se da je Sloba GEJ, a sada je o skandalu progovorila i Kija: „NIŠTA ME NE ČUDI“ (VIDEO)
Kija Kockar Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija

Pobednica “Zadruge” Kristina Kija Kockar pred milionskim auditorijumom se suočila sa suprugovom prevarom, ali sa pričama koje su je sačekale čim je zakoračila u spoljni svet se ne nosi baš lako. Kako tvrdi, u neke navode ne želi da veruje, a ono što ju je najviše šokiralo jeste tvrdnja da je Slobodan Radanović gej.

Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija

Kija je u redakciju “Blica” došla u Slobinoj košulji, pa ogolila svoju dušu i ispričala koja nedostajanja nakon kraha braka su joj najteže pala.

– Sloba još nije uzeo svoje stvari od mene, ova košulja je ostala. Ti neki naši intimni trenuci mi nedostaju najviše, svakodnevne sitnice koje smo delili. Malo sa tugom se sećam svega, sada svaku lepu vest i događaj ne mogu da podelim sa njim, ovo je najveća kazna i meni i njemu – poručila je Kristina, a zatim otkrila da su je itekako iznenadili navodi da je pevač gej.

PREPORUKA:   Miroslav Miki Đuričić ispričao da je Kija Kockar prodala sahranu svog oca da bi zaradila 10000 evra!
Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija

– Ako je zaista tačno sve što sam čula od kad sam izašla iz rijalitija onda sam ja najveća budala. Čula sam toliko toga o Slobodanovim prevarama sa svim tim ženama, 33 žene pored mene su bile. A što se tiče glasina da je Slobodan gej, pa to nije krenulo od mene već sa strane Slobodana i Lune, ja sam se tu našla kao vanzemaljac. Čula sam svašta, ali ja zaista ne želim da verujem u sve to. Nije poteklo od mene i ne želim da verujem da je on gej. Ništa me ne čudi, ali pored mnogih stvari ni u to nisam sumnjala – kaže pobednica “Zadruge”.

Foto: Instagram

Kristina je progovorila i o tvrdnjama da je ona tokom braka bila neverna, da je imala aferu sa pilotom dok je radila kao stjuardesa.

PREPORUKA:   Nadica Zeljković, majka Kije Kockar, suočila se sa svojim bivšim zetom Slobom Radanovićem kada je on ušao u Zadrugu da nastupa

– Ja nikada nisam bila sa pilotom, ni pre ni posle Slobodana. On zna da ga nikad nisam prevarila, odnosno nikad me nije uhvatio pa da može nešto da sumnja – rekla ja Kockareva za „Blic“.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!