.

ŽIVOTNA DRAMA KIJE KOCKAR – Hitno primljena kod lekara: Boji se NAJGOREG, stalno je umorna

ŽIVOTNA DRAMA KIJE KOCKAR Hitno primljena kod lekara: „Boji se NAJGOREG, stalno je umorna“ (VIDEO)

Kija Kockar Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija

Pobednica „Zadruge” Kristina – Kija Kockar suočila se sa prevarom muža, krahom braka, smrću oca i s brojnim životnim dramama, ali sada se našla oči u oči sa strahom koji vuče još iz prošlosti. Nakon ginekološke operacije i stresa koji je deset meseci preživljavala, prestravila ju je pomisao da će posledice biti takve da se nikad neće ostvariti u ulozi majke i sebi ispuniti najveću želju, a to je da rodi naslednika.

Paparaco magazina „Scena“ koji četvrtkom izlazi uz „Blic“ uslikao je Kiju kako je posetila privatnu kliniku, a da bismo saznali razlog, stupili smo u kontakt sa njenom bliskom prijateljicom, a zatim i sa samom Kristinom.

Kija je sve vreme listala papire, a kada smo je pozvali, nije preterano bila raspoložena za razgovor na tu temu.

– To su za mene vrlo intimne stvari, ne bih zaista da polemišem o tome. Bitno mi je da je zasad sve u redu – rekla nam je Kija.

Inače, u prilog ovim fotografijama ide i priča koju smo dobili od njene prijateljice, a koja nam je do detalja objasnila kakve probleme je bivša stjuardesa imala.

– Kija je već imala operaciju, operisala je cistu na jajniku, i to je u jednom trenutku otkrila u rijalitiju. Pogodila ju je Slobodanova priča da nisu imali seksualne odnose mesecima, pa je priznala koji je zapravo razlog. Po ko zna koji put joj ju je tako ponizio. Nakon toga, kad je Kija rekla da bi volela da rodi dete, on ju je upitao da li misli da će moći, a ona je uglavnom ćutala. To njegovo pitanje ponovo joj je vratilo stari strah koji je potisnula. Nakon operacije se i sama plašila da li će moći da zatrudni, a sada su joj se sumnje dodatno pojačale – otkrila je drugarica popularne stjuardese, i istakla:

PREPORUKA:   Marko Janjušević Janjuš urlanje zbog abortusa Aneli!

– Odmah po izlasku iz rijalitija se požalila prijateljicama, priznala je da je u “Zadruzi” danima bila u strahu. Misli da je ogroman stres koji već mesecima preživljava dodatno pogoršao njeno zdravstveno stanje. Prvo ju je Slobodan varao, onda je odlučila da i sama uđe u rijaliti kako bi razjasnila situaciju i ne sluteći da je njena drama tek počela. Usledili su svađe, vike, rasprave, suze, pa čak i fizički obračuni između nje i njenog još uvek aktuelnog supruga. Pojedinci su je osuđivali, gledala je muža sa ljubavnicom, a trudila se da sve izdrži na nogama.

Kako dalje saznajemo, Kockarevu je potpuno dotukla smrt oca Miloša Kockara, za koju je saznala tokom boravka u rijalitiju.

– Onda je saznala za porodičnu tragediju, tata joj je preminuo nakon dugogodišnje bolesti. To ju je potpuno slomilo. Plakala je danima, a pred kamerama se trudila da ostane jaka. Iz rijalitija je izašla samo na sahranu, a na iznenađenje mnogih, sa njom je išao Slobodan. Tada je otkrila da ga i nakon svega još uvek voli, što je kasnije i javno priznala. Nije ni bila svesna koliko ju je sve to pogodilo, ali sada kad je izašla iz rijalitija shvata da je svakodnevni stres uzeo svoj danak kad je njeno zdravlje u pitanju. Oseća konstantni umor i iscrpljenost, spava više nego inače. Najveći strah joj je samo da joj se stari problem sa jajnicima nije vratio, pa da joj ne sledi još jedna operacija zbog koje bi mogla da se ne ostvari kao majka – kaže nam Kijina drugarica i otkriva da je stjuardesa na klinici tražila da uradi kompletne analize.

PREPORUKA:   Kija Kockar pokazala indeks, položila težak predmet!

– Nakon višednevnog razmišljanja, Kristina je otkrila sve što je tišti, pa po savetu majke i drugarica rešila je da konačno sazna da li može da rađa i kakvo je njeno zdravstveno stanje. Dane nakon rijalitija provodi u Beogradu, posetila je jednu privatnu kliniku da bi odagnala sumnje. Uradila je kompletne analize da bi se uverila da je sve u savršenom redu. Nakon prve operacije doktori su joj objasnili da treba neko vreme da miruje, ali i da izbegava stres što više može, ali pošto njihov savet nije poslušala, rešila je da sada sve proveri i ubuduće posluša sve što je vezano za njen nekadašnji zdravstveni problem. Sad čeka rezultate, a čekanje je uvek najgore. Nada se da će sve biti dobro, to joj je najveći strah, samo o tome razmišlja – zaključila je ona za “Scenu“.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!