.

Moka Slavnić će tužiti Milenu Kačavendu zbog iznošenja, lažnih podataka u javnost (SNIMAK)

„BIĆE KAŽNJENA I TUŽENA“ Moka preti! Ana posle Zvezdanovog napada OČAJNA: „Dabogda bio sa Anđelom, takva njemu treba“ (VIDEO)

Nekadašnji košarkaš Zoran Moka Slavnić, otac učesnika „Zadruge 6“ Zvezdana Slavnića, oglasio se i otkrio da će tužiti Aninu kumu Milenu Kačavendu zbog iznošenja, kako on kaže, lažnih podataka u javnost.

Zadruga 6, Ana Ćurčić, Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić Foto: Printscreen, Ilustration Studio Origami / RingierZadruga 6, Ana Ćurčić, Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić

– Milena Kačavenda će biti kažnjena i tužena zbog sijaset laži za mog sina Zvezdana, a što se mene tiče posebno će biti tužena da je rekla da ja živim u domu, ja i da živim u domu ne bih bio ljut – kazao je Moka Slavnić putem društvenih mreža.

– Pošto je to laž , da bi diskreditovala ne samo Zvezdana Slavnića, već i njegovog oca, od koga može da nauči samo najbolje u životu. Ko je ona? To ne zna ni njen komšija, ni niko , eto toliko – dodao je Moka.
Moka na društvenim mrežama Foto: screenshotMoka na društvenim mrežama

PREPORUKA:   Ana Ćurčić izgubila bebu 8 dana po rođenju deteta!

Ana Ćurčić je, sa druge strane, očajna u „Zadruzi“ posle Zvezdanovog jezivog napada.

– Misliš da se Anđela sad ne sladi ovime? Dabogda bio sa njom, sa takvima treba da bude ceo život! Ja došla ovde, ne mogu emociju da kažem… Budem fina, misli da ćemo da se mirimo… Ja sam njega držala po navici? Shvataš li šta čovek priča? To su sve konstrukcije u njegovoj glavi… Da li kapiraš dokle taj mozak ide, da ja treba njemu da se izvinim. Bože, hvala ti na svemu. Neka, proći ću i ovo, ja se nadam. Neka uživaju, samo daleko od mene. Dosta sam ja saginjala glavu! – pričala je Ana Ćurčić Zorici Marković.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!