.

Nadežda Biljić objasnila zašto je ostavila Tomu

ODLUČILA SAM DA STAVIM TAČKU NA TOMINU I MOJU VEZU! Oglasila se BESNA Nadežda Biljić, otkrila da li ulazi u Zadrugu!


Manekenu Tomi Paniću nije trebalo ni deset dana da prekrši obećanje Nadeždi Biljić, majci svoga deteta, te je bacio oko na zadrugarku Draganu Mitrović.

Ovaj Tomin potez izveo je iz takta njegovu partnerku, koja je ispričala da nema nameru da se pred kamerama obračuna sa ocem svoga deteta.

PREPORUKA:   Aleksandra Nikolić se pravda da poznaje oca i brata kriminalca koji je seckao svoje žrtve, ispričao kako je vodio kao prostitutku!
foto: ATA Images

„Ni pod tačkom razno ne dolazi u obzir moj ulazak na to imanje, pre svega zato što sam tek postala majka, a i dijabetičar sam. Ne želim da rijaliti utiče na tu moju ulogu“, počinje priču Nadežda.

„Odlučila sam da stavim tačku na Tominu i moju vezu. Stojim iza svojih reči i moje mišljenje više ništa ne može da promeni! On je sebi našao utehu u Dragani, a ja sam kod kuće, čuvam bebu i hvala bogu, dobro sam i imam majku da mi pomogne kad treba“, priča Biljićeva.

PREPORUKA:   Novi voditelj Zadruge 6 Marko Đedović pitao starletu Maju Marinković zašto je imala se*s, da li je razmišljala da pojede kofu punu fekalija!
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs / Alo / M.M.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!