.

Najmlađa učesnica Zadruge se skinula gola bez stida! (SNIMAK)

ZADRUGA: Pijana učesnica se skinula gola i pokazala sve! VIDEO – Rijaliti Zadruga od samog početka krenuo je žestoko, a učesnici su već na samom startu napravili niz skandala. Jedan takav usledio je i sinoć, kada je najmlađa učesnica pijana se skinula gola i pokazala sve.ZADRUGA: Pijana učesnica se skinula gola i pokazala sve! VIDEO 18+ Foto: Screenshot YouTube

Naime, Mina Vrbaški koja je javnosti postala poznata, ne po svojoj profesiji, već zbog skandala sa Šakom Polumentom, ne prestaje da pravi haos u rijalitiju Zadruga. Prvo veče želela je da ima seks, a kada je videla da joj to neće poći za rukom, odlučila je da na drugačiji način skrene pažnju na sebe i osigura dalje učešće u šouu.

PREPORUKA:   Nikola Lakić izbačen iz Elite

Ona je pod dejstvom alkohola odlučila da se skine potpuno gola u kupatilu, kako bi obukla kupaći, a iako joj je Anđela savetovala da to ne čini, naljutila se i na nju: „Ja sam bila tu za tebe, budi i ti za mene, jeste pijana sam, boli me ku*ac, i ti si sinoć bila ovako pijana!“, rekla je Mina, a potom skinula sve i pokazala naintimnije delove svog tela.

Izvor: Svet Plus

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!