.

NAKON GODINU DANA SVE JE SVE JASNO! AFERA O TORTI isplivala na videlo! Edis priznao da je PAVLE kriv za otkrivanje, Dragana priznala: GUTALA SAM KNEDLE! (VIDEO)

Zadrugari su dobili priliku da prokomentarišu odnos Dragane Mitar i Edisa Fetića nakon odgledanih video-priloga, a među prvima se javila analitičarka veza Ermina Pašović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostala sam bez teksta, ja ne znam šta da kažem. Ne mogu, ovo ni u filmu nema, meni ovde niko nije jasan. Postoje dve solucije, da je ovo dogovoreno ili da su njih dvoje nenormalni. Ovo je top za rijaliti, ovo oči videle nisu.Non-stop se menjaju priče, mene nekad bude sramota – rekla je Ermina.

Mi možemo od klipa do klipa da tumačima. Ja se ne koncentrišem usko na klipove, ovo mogu da podvedem samo pod to, ovaj javni blam, vraćanje javnog blama sa Tomovićem. Svi smo znali da oni imaju vezu, još od one torte, da je u pitanju neko švalerisanje – dodao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda su se zadrugari zajedno sa Draganom i Edisom dotakli prošlogodišnje torte, koju je Mitrova dobila, pa je Lepi Mića izneo svoje mišljenje.

Ja sam rekao da je stigla torta, koja nije bila od Siniše, Pavle je nama govorio, ja sam Dragani rekao da je torta iz Novog Pazara, a Pavle je govorio da Edo ne postoji. Dragana je dolazila kod mene u krevet i ja sam je pitao ko postoji pored Pavla, ona je rekla da ima čovek iz Novog Pazara, ja sam je pitao ko joj je najdraži od njih trojice, ona je rekla NP, a nije znala da je od njega torta, tek posle je provalila da je od njega – rekao je Lepi MIća.

Ja kažem da nije provalila, ona je mislila da su obe od njega (Siniše). Joca je mene tu spomenuo, do Pavla dolaze polu informacije, koje on sklapa u svojoj glavi. Isti taj momak, kad je ona ušla ovde, dogovor je bio da se nikada ne spominjemo, i kada je podignuta ovde, ona je ustala i pre toga jedna informacija je otišla kod jednog dečka od strana Pavla i išao je po gradu i pokazivao, mene su njene drugarice pozvale, ja sam otišao i porazgovarao sa njim i rekao mu da to ne smemo da radimo – ubacio se Fetić.

Ustala sam i gutala sam knedle tada kada su me pitali. Ja sam znala da može u mom životu da se iskopa, nisam znala, mislila sam da će to proći neopaženo. Ja sam rekla da ne bih volela da kažem ime – rekla je Dragana.

Edis je došao u sukob sa Tarom Simov, za crnim stolom, te je Fetić pecnuo zadrugarku o njenom druženju sa Anom Korać. Tokom rasprave, Koraćeva je ustala i objasnila koliko dugo poznaje Taru i time demantovala Edisa.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!