.

Nasilnik Marko Osmakčić iznenadio, pevao lepe stihove devojci koju je pretukao, za Viki!

ŠOK! OSMAKČIĆ POSLAO VIKTORIJI EMOTIVNU PORUKU?! Marko se oglasio iz Švajcarske, a OVE njegove reči niko nije OČEKIVAO! (VIDEO)

Marko Osmakčić

Marko Osmakčić je objavio video snimak na svom Instagram profilu na kojem peva stihove za koje mnogi misle da ih je posvetio svojoj bivšoj devojci, Viktoriji Mitrović.

Osmakčić je napustio rijaliti šou program „Zadruga 5“ tako što je lažirao smrt oca i ostavio trudnu devojku u imaginarijumu u Šimanovcima.

Od trenutka kada je saznao da će postati otac vršio je pritisak na Mitrovićevu da abortira, a svađe i tuče koje im inače nisu bile strane, samo su postale još žešće. Viktorija je do poslednjeg momenta odlagala da ode na kiretažu, ali je na kraju odlučila da ne rodi dete „takvom čoveku“.

PREPORUKA:   Marko Osmakčić lažirao smrt oca samo da bi napustio Zadrugu, jer to je bio jedini razlog da napusti rijaliti, nikako drugačije ga nisu pustali na slobodu!
foto: Printscreen/Instagram

Par dana nakon Mitrovićkinog prekida trudnoće Osmakčić je objavio video na kojem se vozi kolima i peva stihove pesme Ivane Selakov i Amar Gileta „Boli, boli“, a mnogi su pomislili da je ove reči uputio Viktoriji:

– „Kada te pitaju šta smo bili mi, šta im kažeš ti? Istinu il’ laž?

Dobro se s’ dobrim uvek lako sastavi a loše sa lošim nikako, da znaš

A fališ mi ko travi rosa,

Dok se sa mnom svađaš bosa…“ – bili su samo neki od stihova pesme.

PREPORUKA:   Viki Mitrović najavila tužbu protiv šljama i bolesnika Marka Osmakčića! (SNIMAK)

Podsetimo, Franjo Osmakčić, otac Marka Osmakčića, sa ostatkom porodice je osmislio plan da „izbavi“ sina iz rijalitija. Franjo je lažirao sopstvenu smrt koju je potvrdila i njegova supruga, a Marko je izveden iz rijalitija.

Marko Osmakčić

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/M.M.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!