.

Mihailo Janjušević ostavio oproštajno pismo, Marko Janjuš želeo da ode sa njim u grob kada je pročitao!

JANJUŠ ŽELI ZA MIHAILOM U GROB: Ostavio OPROŠTAJNU poruku, svi se pitaju šta mu se desilo!

Marko Janjušević Janjuš objavio jezivu poruku!

JANJUŠ ŽELI ZA MIHAILOM U GROB: Ostavio OPROŠTAJNU poruku, svi se pitaju šta mu se desilo!

Foto: Društvene mreže, youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti igrač Marko Janjušević Janjuš nedavno je doživeo veliku porodičnu tragediju kada je izgubio svog rođenog brata Mihala Janjušević, koji je odlučio da sebi oduzme život. Ova tužna vest zavila je porodicu Janjušević u veliku tugu i bol.

PREPORUKA:   Janjuš i Aneli se ponovo pomirili vrelom akcijom pijani posle žurke!

Foto: TV Pink/printscreen, shutterstock, republika

Marko se otvoreno suočio sa svojim bolom i tugom putem društvene mreže Instagram, gde je posvetio nekoliko dirljivih objava svom preminulom bratu. U jednoj od objava, Janjuš je napisao: „Mnogo sam puta u životu gubio, a sada sam stvarno izgubio… Mnogo puta sam i pobedio, ali ovoga puta ne znam da li ću moći… Ne znam, brate, kako ću…“

Nakon što je vest o Mihajlovom tragičnom preminuću dospela u javnost, mnogi pratioci i fanovi Marka Janjuševića Janjuša pružili su mu podršku i reči utehe putem društvenih mreža. Poruke saučešća i reči podrške preplavile su objave na Janjuševićevom profilu, što je pokazalo koliko je voljen i podržan u ovim teškim trenucima.

Foto: Instagram.com

Marko Janjušević Janjuš Instagram

Gubitak voljene osobe, pogotovo rođenog brata, predstavlja izuzetno težak teret za svakoga. Marko Janjušević Janjuš sada se suočava sa izazovom da pronađe način da prevaziđe svoju tugu i bol, te da pronađe snagu da nastavi dalje. Njegova iskrenost i otvorenost o ovoj temi mogu poslužiti kao inspiracija mnogima koji prolaze kroz slične situacije.

PREPORUKA:   Stanislav Krofak GUBI 10000 evra, kladio se a već izgubio!

Izgubiti voljenu osobu je jedan od najtežih izazova sa kojima se čovek može suočiti. Marko Janjušević Janjuš, poznat javnosti po učešću u rijaliti programima, sada se suočava sa ovom teškom životnom lekcijom. Nadamo se da će pronaći snagu i podršku potrebnu da prevaziđe ovu tragediju i da će pronaći mir i spokoj u teškim vremenima.

Mnogo sam puta u životu gubio, a sada sam stvarno izgubio… Mnogo puta sam i pobedio, ali ovoga puta ne znam da li ću moći… Ne znam, brate, kako ću… – napisao je Janjuš.

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Mihailo Janjušević ostavio oproštajno pismo, Marko Janjuš želeo da ode sa njim u grob kada je pročitao!”

  1. […] Mihailo Janjušević (27), najmlađi brat takmičara „Elite“ Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo je sebi život vešanjem 25. decembra 2023. godine, a sahranjen je dva dana kasnije u rodnom Prijepolju. Janjuš ne može da se oporavi nakon njegove tragične smrti, a danas je posetio Mihailov grob. […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!