.

Nasilnik Zvezdan Slavnić poludeo na spominjanje Anđele Đuričić u uživo uključenju, pretio i urlao (SNIMAK)

ŠOK U UŽIVO UKLJUČENJU Zvezdan Slavnić na pomen Anđelinog imena URLAO U KAMERU I PRETIO: „Paljba, preko glave ste mi!“

Kontroverzni bivši rijaliti učesnik Zvezdan Slavnić koji je zbog nasilničkog ponašanja diskvalifikovan iz „Zadruge“ ponovo je pokazao sramno ponašanje pred kamerama.
Zvezdan Slavnić u uključenju Foto: TikTok / screenshotZvezdan Slavnić u uključenju


Zvezdan Slavnić se, naime, uključio u lajvu na Tik Toku od kog inače zarađuje, te na pomen imena njegove bivše ljubavnice Anđele Đuričić počeo je da urla u kameru.

www.instagram.com
PREPORUKA:   Ovako je Zvezdan Slavnić ubio čoveka!

– Nema to volimo vas, ovde ste zbog mene, ovde nikoga nema 20 i nešto dana, volite me zbog mene, a da li će biti nešto ili neće to je druga stvar. Nemojte da mi pametujete više, preko glave ste mi, ćutim vam već 25 dana. Nisam fer? Ne, ja sam previše fer za vas, a drugi niko nije fer, ne sviđa ti se? Doviđenja, nemoj da vas pogasim sve, nisam ja fer, a ona je fer, šta? Neću više da vas čujem sa tim vašim glupostima, slobodno paljba – vikao je on.

Inače, danima se spekuliše o razlozima raskida bivšeg rijaliti para, a nedavno je u emisiji „Narod pita“ gledateljka iznela svoj sud o raskidu Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića.

PREPORUKA:   Kriminalac Kristijan Golubović se odao teškom poroku, nema mu spasa!

– Mislim da je ona mislila da je on pun keša, jer mu je otac poznati košarkaš. Kad je videla da imaju samo jedan kauč i sobu, a posle je pobegla glavom bez obzira. Žana, Marko nije za tebe. Ona je sposobna, jaka žena, takav joj treba – rekla je gledateljka.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!