.

NEMAM LEPO MIŠLJENJE O MARKU I TO SE NEĆE PROMENITI – Anabela brutalno iskrena o pomirenju sa Lunom, usledio je ULTIMATUM

„NEMAM LEPO MIŠLJENJE O MARKU I TO SE NEĆE PROMENITI“ Anabela brutalno iskrena o pomirenju sa Lunom, usledio je ULTIMATUM

Anabela Foto: Zadruga Official / youtube

Anabela Atijas pred kamerama je izjavila da se odriče ćerke Lune Đogani, a nakon 6 dana koje su provele u svađi, majka i naslednica su se ponovo pomirile.

Luna i Anabela Foto: YouTube/Zadruga / youtube
Luna i Anabela

Anabela je pred kamerama ponovo istakla kako nema lepo mišljenje o Marku i da bi bilo najbolje da svi imaju odvojene odnose.

– Samim tim što neko aludira na to da sam loša majka, govori o tome da je Luna loša i nevaspitana. Kakva majka, takva ćerka. Tako kaže narod. Ja nisam imala pravo da je pitam šta ona misli o svemu tome, pošto je Marko skočio – rekla je Anabela i dodala:

PREPORUKA:   Majka Teodore Delić komentarisala ćerkinu ljubavnu vezu sa Bebicom

– Nisam imala priliku, pošto sam otišla odmah u izolaciju, da pričam sa Lunom, ali evo prilike. Apsolutno neću više da se meša moj i njen odnos, sa njenom vezom. Marko je rekao da je ovo njegov posao, ne želim više da se meša u moj i njen odnos. Svaki moj odgovor za njega je bezobrazluk i peckanje. U svemu se pronalazi, jedino da mi da spisak reči koje mu smetaju. Ako ja kažem da imam strah od pijanih ljudi, to ne znači da imam strah od njega. Da bi naš ondos bio kao napolju, mi moramo da odvojimo odnose. Zaista nemam lepo mišljenje o Marku. Moje mišljenje se o njemu nikada neće promeniti.

PREPORUKA:   Slobodan Sloba Radovanović javno pred kamerama prevario Kiju Kockar sa Lunom Đogani, ljubavne poruke slao trećoj devojci!

S druge strane, Luna je poručila da joj je majka nedostajala:

Jako mi je nedostajala ovih 6 dana, nikada u životu nisam bila duže razdvojena od nje. Naše svađe traju po dva, tri sata… Žao mi je zbog toga. Ja ću se potruditi da njen i moj odnos bude dobar.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!