.

TUŽBA PROTIV HAMITA ĐOGANIJA: Luna čula da je Đole ispričao kako se drogirala sa Andrejem i Anabelom – HAOS SA DJOGANIJIMA

TUŽIĆU HAMITA ĐOGANIJA: Luna čula da je Đole ispričao kako se drogirala sa Andrejem i Anabelom – HAOS

Luna Đogani i Đole Đogani

„Tvoj stric tvrdi da si se drogirla sa Andrejom Atijasom, da li je to tačno ?“ – glasilo je pitanje koje su večeras novinari postavili Luni Đogani, a koje je za cnrim stolom izazvalo veliku buru. Luna je odmah najavila tužbu protiv svog strica Đoleta Đoganija, a zatim su skočili i Gagi i Anabela.

Gagi je sve vreme branio svog brata, a onda je Anabela istakla kako Luna nikada to nije govorila i poručila Đoletu da vodi više računa o svojoj deci, a ne o njenoj, a zatim je i demantovala da je Luna ikada koristila narkotike sa Atijasom i njom.

– Ovim putem želim da pokrenem tužbu protiv Hamita Đoganija. Eto ti tvoj divni brat. Ovo je sramota što se radi, što se dešava, o svemu što sam pričala. Nikada u životu nisam to radila, pogotovu sa svojim očuhom. To je toliko bolesno da se izjavi. To govori o njemu da želi da se igra rijalitija. Mi smo ovde izneli istinu koja je njega verovatn zabolela. Videćemo se na sudu. Drago mi je da ćemo napokon da se vidimo tamo gd eje trebalo, jer očigledno ništa nisi shvatio! O takvom čoveku nemam ništa da kažem – rekla je Luna.
Neka gleda svoje četvoro dece – govorila je Anabela.

PREPORUKA:   Janjuš raskinuo sa Aneli jer je folirant!

– Molim te Luna prestani da pričaš. Ja sam samo hteo da demantujem to vezano za to što je Luna izrekla ovde u Zadrzi, a on je to sada zloupotrebio. Ti si to ovde Luna rekla – izjavio je Gagi.

– Luna to nikada nije rekla! Ništa ona nije rekla, on brani svog brata – dobacila je Anabela.

– Nije bila priča da sam se ja drogirala sa Andrejem. Nikada za sebe nisam pričala. Ništa ja nisam rekla za sebe – izjavila je Luna.

– Postoji video na kom Luna kaže: „Mama, Andrej i ja…“ To je rekla. Ako je to za narkomaniju, onda neka idemo na sud, pa ćemo da dokažemo. Luna je sedela u pabu i to rekla, postoji video koji sam ja dobila, analzirali smo, pojačavali… Onda su krenule insinuacije na tu temu, droga, marihuana, trava, džoint… Svako je čuo drugačije. Mi smo demantovali to da smo ikada radili sa njom. To je krenulo od ljudi koji nisu voleli Lunu. Đole to tvrdi da je radila Luna, tako da Luna imaš pravo za tužbu – govorila je Anabela.

PREPORUKA:   Marija i Željko Kulić otišli iz Niša!

– Hteo sam da kažem za brata da ne treba to da radi, prestani brate s tim stvarima da se baviš. Molim te, nemoj ti da dodaješ vatru. Anabela je veliki protivnik droge. Oni se ne drogiraju! – izjavio je Gagi u nastavku.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!