.

Nemanja Đerić Đekson otkrio sve o vezi sa Jelenom Pešić, sve o Zadruzi 4 i tajnim ljubavima!

NE ZNAM KAKO BIH PRIŠAO TOJ DEVOJCI: Đekson otvorio dušu o Jeleni Pešić, a onda otkrio sve o svojoj TAJNOJ VEZI! Nemanja Đerić Đekson je progovorio o Jeleni Pešić, o ulasku u Zadrugu 4, a onda je otkrio sve o tajnoj vezi.

foto: Printscreen/Instagram

„Ne, ne, znaš da brat izbegava da priča. Znaš da imam ozbiljne traume što se žena tiče. Bolje da to bude tajna“ misteriozan je bio Đekson.

Progovorio je o ulasku u Zadrugu 4.

PREPORUKA:   VELIKI INTERVJU: Marko Osmakčić pričao otvoreno o pretnjama u rijalitiju, o novcu, lažnoj smrti, mafiji, abortusu, opravdava oca koji se proglasio mrtvim, ni dinara nije dobio od učešća u Zadruzi!

„Ne znam šta bi moralo da se desi da bih ja ušao u „Zadrugu 4″. Znaš koliko se plašim zatvorenog prostora i žena u zatvorenom prostoru“ rekao je Đerić.

Đekson ističe da ne zna kako bi prišao Jeleni Pešić.

„Nisam sebi dao za pravo da nju kontaktiram. Ne znam kako bih prišao takvoj devojci, ne bih se usudio da joj pišem u DM. Blejao bih sa njom unutra zato što je fina devojka i ima neku lepu energiju.“, rekao je on u radio emisiji “ Amnezija“.

PREPORUKA:   Voditeljka Jovana Jeremić ponovo kritikuje starletu Maju Marinković koja sa raskalašnim i nemoralnim ponašanjem daje loš primer omladini!

foto: Printscreen

Kurir.rs / M.M.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!