.

Otimačica muževa Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš imali su burnu romansu u Zadruzi 3, a onda su raskinuli, pa otimačica muževa pati zbog zabranjene ljubavi

TEŠKO MI JE! Nakon raskida sa Janjušem, Maja orkrila šta NAMERAVA da uradi: A evo da li se ponovo ČULA sa Enom!

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš imali su burnu romansu u Zadruzi 3″ dok je bivšeg košarkaša supruga Ena čekala napolju.

Maju su mnogi stavili na stub srama, a nakon raskida sa Janjušem njihov nekadašnji cimer Marko Đedović optužio ju je da sve laže, te i da njihova veza nije završena i da su zajedno videni u jednom restoranu. Dodao je da ga je Maja pozvala da joj pošalje Janjušev broj, te da je tada plakala kao kiša. S druge strane, Maja tvrdi da to nije tačno.

foto: Printscreen

„Niti se viđamo niti se čujemo, stvarno nismo zajedno. Verovatno je ljudima interesantna naša priča, pa se kače za to stalno. Teško mi je uopšte da se vraćam na tu temu. Ostajem pri svemu što sam rekla ranije, nema ništa od našeg mirenja“, kaže Marinkovićeva, i do je da su je svade iscrple, te da joj odmor preko potreban:

PREPORUKA:   Prvi poljubac Zole i Stefani u Eliti

„Nemam nameru da pričam sa njim, nema tu šta dalje da se rešava. Necu da se svađam ni da budem na ratnoj nozi, šta je bilo bilo je, ne želim da se vraćam, hoću samo da idem napred. Nije mi prijatno zbog svega što se desilo, ja sam bila 100 odsto iskrena u tom odnosu od samog početka. Sada mi samo treba vremena da se odmorim od svega što se izdogađalo, malo da se posvetim sebi.“

foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić, Printscreen

Maja je nedavno sve šokirala kada je priznala da se čula sa Janjševom ženom Enom, koju je pozvala preko telefona, a nije želela da kaže kako je došla do njenog broja. Na pitanje da li ju je ponovo pozvala i da li su imale bilo kakav kontakt, bila je kratka:

PREPORUKA:   Poniženje za Maju Marinković, traži savet od Aneli Ahmić u vezi intimnih odnosa sa Stanislavom!

„Nisam se čula sa njom od tada, ne.“

Na pitanje da li bi ušla u Zadrugu 4″ ukoliko bi čula da će jedan od učesnika biti upravo Marko, nije mogla da se odluči:

„Iskreno, sada ne znam. Videćemo sve“, rekla je Maja.

Podsetimo, Maja i Janjuš su poslednjih dana videni na istim mestima iu istom društvu, ali su i nakon toga negirali da je došlo do pomirenja i da su obnovili vezu. pak, Marinkovićeva je otkrila da Su imali intimne odnose u njenom stanu.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs / Blic / M.M.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!