.

NEMORALNA: MAJA MARINKOVIĆ ZAVELA OŽENJENOG MUŠKARCA, a pljuvala po Luni kada je bila u vezi sa Slobom Radovanovićem

„NARAVNO DA ME NIJE SRAMOTA!“Bespoštedno pljuvala Lunu Đogani, a sada Maja Marinković greje postelju oženjenog čoveka!

Maja Luna

Foto: YouTube/printscreen

Glavna tema u rijalitiju „Zadruga 3„, ali i među gledaocima ovog TV formata je romansa starlete Maje Marinković i oženjenog takmičara Marka Janjuševića. Drama se pojačala sumnjom stanovnice velelepnog zdanja u Šimanovcima da nosi Janjuševo dete, te da je u grehu začela.

Danas, Marinkovićeva je u sličnoj situaciji kao njena rijaliti-cimerka Luna Đogani, koja je bila u vezi sa oženjenom pevačom Slobodanom Radanovićem. Maja je svojevremeno u više navrata osuđivala Đoganijevu zbog veze sa zauzetim muškarcem.

Nakon završtka druge sezone „Zadruge“ Marinkovićeva je gostujući u emisiji na pitanje gledalaca da li ju je sramota kako se obukla na proslavi povodom superfinala popularnog rijaltija odgovorila:

Maja Marinković

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

– Naravno da me nije sramota što sam zgodna devojka koja ima šta da pokaže, nisam došla naga. Bila sam do grla zakopčana, to je modna kreacija. Nemam muža, nemam decu. Trebalo bi da me bude sramota da sam ukrala nekome muža, dečka, ne ovo… – odgovorila je Maja, aludirajući na Lunu Đogani i njenu romansu sa Slobom.

PREPORUKA:   Roditelji Stanislava Krofaka se odrekli snajke - starlete Maje Marinković!

Život očito ima načine da nas opomene kako su neke situacije izvan naše kontrole i da nikome ne treba suditi, jer se najčešće nađemo u istim ili gorim ili sličnim situacijama.

Luna i Sloba

 Foto: Youtube printscreen

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!