.

ZADRUGA 4 – PREKO KREVETA DO ZARADE: Svi Lunini ljubavnici ulaze u Zadrugu 4 za ogromne novčane iznose, nepojmljive za običan svet!

SVI LUNINI LJUBAVNICI POD ISTIM KROVOM?! Sloba, Marko i Gastoz ulaze u Zadrugu 4, a spremljeni im OGROMNI honorari

SVI LUNINI LJUBAVNICI POD ISTIM KROVOM?! Sloba, Marko i Gastoz ulaze u Zadrugu 4, a spremljeni im OGROMNI honorari

Među četrdeset novih-starih takmičara, u Zadruzi  naći će se Luna Đogani, ali i svi njeni dosadašnji ljubavnici iz rijalitija. Tako ćemo, od 6. septembra, pod istim krovom gledati Slobu, Gastoza i Marka.

– U „Zadruzi 4“ se neće naći samo oni koji su ostavili traga u rijaliti programima Farma i Zadruga, već i oni koji su se emitovali na drugim televizijama, kao što su „Parovi“, „Maldivi“, „Veliki brat“, a koji su se izdvojili po nečemu – ispričao je izvor.

foto: Printscreen Pink

-Osim Mikija Đuričića, Kristijana Golubovića, Stanije, Jelene Golubović, Zmaja od Šipova i drugih, videćemo i sve Lunine ljubavnike koji su takođe bili učesnici ili pobednici rijalitija koje smo gledali na domaćim kanalima – ispričao je izvor!“.Marko Miljković kao pionir rijaliti formata, pojavio se u „Velikom bratu“ još pre 10 godina. Malo ko se seća njegove veze sa Enom Popov i da je prvi imao seks pred kamerama, ali ga zato svi znaju po burnoj vezi sa Lunom Đogani s kojom je i danas.

PREPORUKA:   Miljana Kulić osuđena na sudu, moraće da plati veliku novčanu sumu!
foto: ATA Images

– Veza Slobe i Lune je obeležila „Zadrugu 1“ i nemoguće je da se ta dva aktera ne nađu u novoj sezoni. Marko, kao njen aktuelni parter, ali i Gastoz koji je nekoliko sezona učestvovao u „Parovima“ i čak dva puta odneo pobedu, praviće im društvo – ispričao je izvor.

PREPORUKA:   Luna Đohani isturila grudi pa se i nagnula da grudi izgledaju ogromne! (FOTO)

Kako je još rekao, učesnici će imati vrtoglave honorare, jer će oni, uz Kristijana i Staniju biti okosnica „Zadruge 4“.

foto: Printscreen/Youtube
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!