.

Nenevrovatne zarade učesnika Zadruge, najveći honorar 350 000 evra za glupiranje pred kamerama!

OD NJIHOVIH ZARADA ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI! Ovo su honorari zadrugara, evo ko je dogovorio 350.000 EVRA, a izašao PRAZNIH DŽEPOVA

OD NJIHOVIH ZARADA ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI! Ovo su honorari zadrugara, evo ko je dogovorio 350.000 EVRA, a izašao PRAZNIH DŽEPOVA

Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković, Nenad Kostić, Sonja Spasić, Shutterstock, Ilustracija

Šesta sezona rijalitija „Zadruga“ počela je 9. septembra, a na velelepno imanje u Šimanovcima uselilo se oko 50 zadrugara.

Od prvog dana, do danas, mnoga rijaliti imena su se promenila. Neke nove rijaliti zvezde su se uselile u Belu kuću, a neki su već i diskvalifikovani.

Ni ova sezona nije prošla bez već poznatih rijaliti igrača, koje smo imali prilike da gledamo u prethodnim sezona. Oni su povratnici zbog velikih honorara koje su ugovorili s Pink televizijom, ali i zbog kazni koje moraju da „odrade“.

Rijaliti mag Miki Đuričić, koji je nedavno diskvalifikovan iz „Zadruge 6“, pisalo se da će za boravak u rijalitiju dobiti 150.000 evra.

Miki Đuričić

foto: Damir Dervišagić

Ipak, kako je rešio da svojevoljno napusti imanje, TV Pink će protiv njega podneti tužbu i, na ime ugovora, potraživati 50.000 evra.

PREPORUKA:   Brisanje klipova Milana Miloševića sa TV Pinka, dokaz da više ne radi na Pinku!

Kristijan Golubović takođe je bio deo ovogodišnjeg šoua, sve dok sam sebe nije diskvalifikovao, zbog nasilja nad drugim zadrugarom.

Kristijan Golubović
foto: Kurir televizija

Golubović je do sada važio za najplaćenijeg rijaliti učesnika i to sa sumom od navodno 350.000 evra, koju je sada nadmašio i došao do navodnih 500.000 evra (u koje očigledno samo on veruje).

Ivan Marinković iznenadio je sve kada je rijaliti „Parove“ zamenio „Zadrugom“, a piše se da ga je produkcija Pinka za to nagradila honorarom od 2.000 evra nedeljno.

Ivan Marinković
foto: Printscreen

Njegova bivša partnerka sa kojom ima sina Željka, Miljana Kulić, zarađuje malo više od njega – 3.000 evra nedeljno, a uz nju ide i njena majka Marija Kulić za 500 evra manje.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Zadruga

Od Maje Marinković se očekuje da bude okosnica ove sezone, pa joj je zato odobren honorar od 4.000 evra nedeljno.

Maja Marinković, Dejan Dragojević
foto: Nenad Kostić, Printscreen/Zadruga

Iako je sastavni deo svih sezona, Lepi Mića je i dalje skroman kada je honorar u pitanju. On će dobijati 1.200 evra nedeljno.

PREPORUKA:   Filip Car kopira drugog učesnika rijalitija, ide njegovim stopama!
Lepi Mića, Miroslav Pržulj
foto: Ana Paunković

– Ja sam u rijaliiju za vrlo male pare. Pitajte lažne milionere koliko su uzeli para. Boli me glava od njihovih laži. Ja sam inteligentan čovek i pre sam za jednu skromnu, dobru platu, koja te čeka kad izađeš iz rijalitija, nego da tražim milione, a izađem bez žute banke. Zadovoljan sam. Tih deset plata na kamaru, bude plus i neka nagrada, eto dobio sam kola, javnu promociju, pa sve to vredi – izjavio je Mića.

Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen/Zadruga

I ostali povratnici, poput Jovane Tomić Matore i Filipa Cara lepo su naplatili učešće, dok će zadrugari koji se prvi put pojavljuju u „Zadruzi“, a nisu poznati javnosti, morati da se zadovolje nedeljnim honorarom od 300 do 500 evra.

Filip Car
foto: Printscreen/Zadruga

Kurir.rs/Srbija Danas

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!