.

Bilal Brajlović pregovara sa TV Pinkom o povratku u Zadrugu 6 da bi razbucao starletu maju Marinković koja ga je ostavila!

BILAL UHVAĆEN U BEOGRADU Brajlović na pregovorima sa produkcijom, ulazi u rijaliti da se osveti Maji?

Haos u najavi

BILAL UHVAĆEN U BEOGRADU Brajlović na pregovorima sa produkcijom, ulazi u rijaliti da se osveti Maji?

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bilal Brajlović, učesnik šeste sezone Zadruge, napustio je rijaliti kada je slomio nogu. Njemu je operisana butna kost i ugrađene su mu šipke u nogu.

S obzirom na to da u Zadruzi nema uslove za oporavak, Bilal je poslat na kućno lečenje.

On je ovim snimkom podgrejao glasine da se vraća u rijaliti.

Podsećamo, Maja Marinković je nedugo po njegovom odlasku stupila u intimne odnose sa Filipom Carem, te javno raskinula sa Brajlovićem, poželivši mu brz oporavak.

PREPORUKA:   Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić čekaju bebu, ona se požalila da su joj grudi nadošle i da joj raste stomak!

Nema sumnje da bi gledaocima bilo zanimljivo da ponovo posmatraju odnos između Maja, Cara i Bilala. Mnogi na društvenim mrežama komentarišu da će se Bilal po povratku  rijaliti osvetiti Maji za javno poniženje koje mu je priredila. Ostaje nam da vidimo da li je Bilal ovaj put došao u Beograd na pregovore sa produkcijom ili je nešto drugo bilo povod da prevali toliki put iz Doboja.

Tagovi
Bilal Brajlović Zadruga 6 Zadruga 6 tuča zadruga 6 seks zadruga 6 uzivo zadruga 6 vesti zadruga 6 svadba miki đuzadruga 6 alo rs zadruga 6 zadruga 6 rijaliti zadruga 6 novi vođa zadruga 6 najnovije zadruga 6 izbacivanje najnovije vesti zadruga 6 zadruga 6 diskvalifikacija zadruga 6 najnovije vesti dana
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!