.

Učesnici Zadruge obećano 10000 evra u Dubajiu za brzaka!

„REKAO JE DA ĆE MI DATI 10.000 EVRA“ Zadrugarka otkrila šta je radila u Dubaiju, od njene priče ukućanima popadale vilice

Maja Kovačević u „Zadruzi“ otvoreno je pričala o nestanku svoje sestre Marijane Seifert, a sada je iznela još detalja o svom rivatnom životu.

Maja Kovačević Foto: Youtube/Zadruga Offcial / screenshotMaja Kovačević

Naime, zadrugarka se poverila cimerkama kako je izgledao njen boravak u Dubaiju i otkrila kako je živela. Ona tvrdi da je radila u jednom restoranu, a svoje iskustvo rešila je da podeli sa svima.
Maja Kovačević Foto: Youtube/Zadruga Offcial / screenshotMaja Kovačević

PREPORUKA:   Anita obukla bezobrazne pantalone, pokazala guzove, zgrozila publiku!

„Rekao mi je da će mi dati 10.000 evra. Dođem kući i ono što mi je ostalo novca dam mami. Bilo mi je čudno biti kod njih tu opet. Mi smo se čuli, on je poslovan čovek, nikada se ne zna sa njim. Pogledam račun, nije mi ništa poslao, nije kao da ima manjka para. Prošlo je mesec dana, ja moram da radim. Meni je bio trip od tog života koji sam živela. A nisam mogla da uđem u Dubai, moraš da platiš, tamo je sve pod kamerama. Ispunjavaš satima ta neka pitanja tamo. Pošalju mi na mejl sva pitanja, pa onda intervjui. Prijavila sam se za glupo mesto u restoranu, dobila sam posle bolju poziciju. Dobila sam svoj stan i prijavu, kao i hranu. Svaki dan 12 sati u štiklama, krvarile su mi noge“, rekla je Maja i dodala:
Maja Kovačević Foto: A. Dojkić / RingierMaja Kovačević

PREPORUKA:   RASKID - Anđelo i Anita

„Ti si morao da pešačiš 20 minuta do tog nekog mesta, da zapališ cigaru. Čula sam se sa nekim likom koji sređuje karte za Dubai, kazao mi je da ću ga dobiti na mejl. Imala sam para za početak tamo. Gde god se zaposliš tamo, posle 6 meseci dobijaš veću poziciju, moraš se namučiti“, iskrena je bila Kovačevićeva, a zadrugari nisu mogli da veruju šta čuju.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!