.

Supruga Lepog Miće, Snežana, samo se jednom slikala u javnosti!

(FOTO) OVO JE ŽENA LEPOG MIĆE Jedina fotografija koja je dostupna u javnosti: „Ne pojavljuje se u medijima, ovo je bio izuzetak“

Pevač Lepi Mića, koji je jedan od najpoznatijih rijaliti igrača u domaćim rijalitijima, trenutno boravi i dalje u „Eliti 7“, a dogovorio se sa suprugom da se ona ne pojavljuje u javnosti i ne komentariše ništa vezano za njega.

Supruga Lepog Miće Snežana Foto: Youtube/Zadruga Offcial / youtubeSupruga Lepog Miće Snežana

Ipak, Lepi Mića je nekako uspeo da sačuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti, pa smo samo upoznali njegovu ćerku Saru, koja je tek od očevog ulaska u „Zadrugu“ odlučila da da izjavu za domaće medije, dok je njegova žena Snežana ostala nepoznata javnosti.
Supruga Lepog Miće Snežana

PREPORUKA:   Filip Car objavio sliku iz doma u kom će živeti sa bebom i Aleksandrom Nikolić

Foto: Youtube/Zadruga Offcial / youtubeSupruga Lepog Miće Snežana

Kako je upravo Sara otkrila, to što Snežana ne dolazi da gostuje u emisijama i to što ne daje izjave za medije zapravo je deo dogovora između njenih roditelja.

Moja majka se ne pojavljuje po medijima i ima takav dogovor sa mojim ocem. Ona se slaže sa tim da on uđe u rijaliti ako želi i da se bavi time, ali pod uslovom da se ona ne eksponira u medijima. Ona njega naravno podržava i prati rijaliti, ne može a da se ne nervira, a njemu uvek kaže svoje mišljenje – otkrila je Sara u jednom intervjuu za Pink.
Supruga Lepog Miće Snežana

PREPORUKA:   Iva Grgurić radila kao nosač droge, stari muškarci mokrili po njoj, momak bio 40 stariji od nje!

Foto: Youtube/Zadruga Offcial / youtubeSupruga Lepog Miće Snežana

Međutim, u jednoj od sezona, Mićina supruga Snežana se pojavila i poslala mu čestitke putem videa koji je pušten u Zadruzi.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!