.

Učesnici Elite Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola u ranim jutarnjim satima imali su vrelu akciju u rehabu pa zaspala sa hranom u ustima!

TOTALNI HIT! MILJANA NADMAŠILA SAMU SEBE Kulićeva ustala usred noći, pa krenula da obavlja ovu radnju, gledaoci zanemeli!

U jednom trenutku se probudila, uzela da jede, pa zaspala usred zalogaja
Miljana Kulić

Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Učesnici Elite Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola u ranim jutarnjim satima imali su vrelu akciju u rehabu.

Nakon akcije oni su zaspali u istom krevetu, da bi se u jednom trenutku Kulićeva probudila i krenula da jede. Snimak je počeo da kruži mrežama i svima je smešno to što je Miljana nastavila da spava usred zalogaja.

PREPORUKA:   Dejan Dragojević se šalio na račun An]ela Rankovića

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

„Ovako kad ustane u toku noći i zapali cigaretu! Njoj treba staratelj i dok spava, inače ode kuća!“, “ Mamina lutkica se istrošila jutros, valja ovog medveda jahati“ – bili su samo neki od komentara, a bilo je i onih koji smatraju da se Miljana folira.

– „Folira, zna da je snimak od prosle sezone bio medju najgledanijim, jer je bio bez glumatanja. Miksi, pisi propalo!“ – napisao je jedan gledalac.

Podsetimo, nakon Miljaninog pomirenja sa bivšim partnerom Zolom, oglasila se i njena majka Marija koja je kratko poručila:

PREPORUKA:   Zvezdan i Anđela uhvaćeni ponovo zajedno! (SNIMAK)

 Poklone i čestitke smo već poslali, nažalost. Samo želim da znate da je to poslato prekjuče. Bolest ne krasi nikoga – napisala je Marija.

Ona je od početka njihove veze protiv njih, a sada je dodatno besna i razočarana, posebno je poržena jer je Miljani već poslala pakete za praznike, jer da je znala šta će se desiti, ni u snu ih ne bi poslala.

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Učesnici Elite Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola u ranim jutarnjim satima imali su vrelu akciju u rehabu pa zaspala sa hranom u ustima!”

  1. […] nakon što su se na društvenim mrežama pojavile indicije da su takmičari, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola navodno napustili imanje u Šimanovcima. Naime, kako se postavlja pitanje na društvenim mrežama, […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!