.

NEVEROVATNO: OGROMAN honorar Anabela Atijas dobila za ulazak u Zadrugu 3!

ANABELA ZA ULAZAK U „ZADRUGU“ DOBILA 150.000 EVRA, a otkriveni i drugi honorari: Janjušu SLUČAJNO IZLETELA CIFRA, u pitanju su hiljade evra

Honorari zadrugara nisu bilipoznati javnosti, ali što rijaliti više odmiče kupko se odmotava.
Janjuš sa ženom i detetom Foto: InstagramJanjuš sa ženom i detetom

Marko Janjušević Janjuš slučajno je otkrio koliki mu je honorar i mnoge ostavio u čudu. Bivši košarkaš je kukao kako mu fali ćerka i da bi dao sve da je čuje ili vidi.

PREPORUKA:   Luna Đogani u problemu, evo šta joj je mnogo potrebno!

„Sve bih dao samo da je čujem. Honorar bih dao samo da je na par minuta dao. 5.000 evra samo za par minuta, da li mi veruješ?“, rekao je Janjušević i time bacio sve u razmišljanje.
Anabela Atijas Foto: screenshotAnabela Atijas

S druje strane, Anabela Atijas u finansijskim je problemima i zbog toga je pristala da uđe u „Zadrugu 3“ za honorar od 150.000 evra, piše „Alo“.

– Nije tajna da je Anabela u nezavidnoj finansijskoj situaciji i da je upravo novac glavni motiv njenog ulaska. Međutim, njen plan je i da konačno odvoji ćerku od Marka Miljkovića i da joj pokaže kakav je on u stvari. Rešila je da prihvati ponudu produkcije i da za 150.000 evra uđe u „Zadrugu“, a odluku je donela neposredno pred ulazak. Kada je, nakon dužeg perioda, snimala spot za novu pesmu, shvatila je koliko je svoju karijeru zapostavila i žrtvovala zbog najstarije ćerke. Ne samo da je ušla u rat sa svim hejterima koji su napadali Lunu u poslednje tri godine, nego je proglašena i najomraženijom osobom. Izgubila je mnogo poslovnih ponuda, a na prstima jedne ruke može da izbroji koliko je puta nastupala otkako je cela frka sa rijalitijem krenula – rekao je izvor ovog lista.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!