.

Anabela o Luni: Ugojila se i bila u strašnoj depresiji!

„UGOJILA SE, PROPALA JE!“ Anabela ispričala šok detalje o Luni iz prošlosti, van kamera se dešavala DRAMA, sve do sad je ćutala

Anabela Atijas očajna je jer je ćerka Luna odguruje od sebe dok pati za Markom Miljkovićem, a pevačica kaže da to doživljava kao veliki poraz.
Anabela i Luna Foto: Rajko Ristić / RAS SrbijaAnabela i Luna

– Ja sam Lunu nosila svuda kao majmunče, uvek sam se isticala sa njom, a imam još dve ćerke, ali to je zato što sam je dobila mladu. Kroz nju sam dobila neke stvari koje sam lično preživljavala. Imam drugačiji odnos prema njoj, možda se sve ovo i dešava, da bi mi život vratio neku ćušku i kaže mi da sam potrebna nekome više nego njoj. Boli me to, ali opet pripisujem to njenom bolu – rekla je Anabela u emisiji „Pitanja novinara“, pa dodala:

– I ja sam u svom bolu bežala od svoje majke. Kada sam izgubila voljenu osobu, bila sam ljuta na mamu jer mi je rešavala sve probleme, a taj nije mogla da mi reši. Nekako razumem i Lunu, videla sam da je Gagi u boljem stanju nego ja.
Anabela i Gagi Foto: Youtube / youtubeAnabela i Gagi

PREPORUKA:   Nakon skandala svog muža sa komšijama i policijom Luna Đogani pobegla iz Beograda!

Anabela i Gagi su, inače, poverili jedno drugom da su u strahu za ćerku koja ne može da se pomiri da ju je Marko ostavio, te svakog dana u „Zadruzi“ plače na sav glas.

– Ona nije planirala uopšte da uđe u „Zadrugu“, rođendan je već dogovorila u jednom restoranu. Plakala sam, molila sam je da ne ulazi. Još sam bila baš bolesna, u krevetu sam ležala. Ovo što ona radi je strašno. Ja sam primetila i napolju, njoj nije dobro. Takva Luna ne može da prosuđuje šta za nju valja – zabrinuto je rekla Anabela, pa se nadovezao i Gagi:

– Mene je Drvo mudrosti odmah zvalo i pitalo me kako će biti među njima, šta ja mislim o tome. Ja sam čekao ovaj momenat, kada završe. Nisam hteo da se mešam. Ja ne mogu da gledam da ona moli za ljubav, za oprost. Njemu ću da kažem, a sa njom ću da razgovaram kad dođe ovde. Može da digne ruku na sebe, toga se plašim. Video sam to.
Luna i Marko Foto: YouTube/Zadruga / youtubeLuna i Marko

PREPORUKA:   Gagi Đogani žali zbog razvoda braka sa Anabelom!

Anabela se složila sa njim.

– I ja sam to videla. Ne može meni da kaže neko kakvo je moje dete – rekla je ona, pa dodala da nije mogla da prepozna Lunu napolju, dok je bila u vezi sa Markom.

– Nisi bio tu, ugojila se. Sedamdeset i nešto kilograma je imala, išla isto kao on, vuče noge isto kao on. Snimao ih paparaco, nisu znali, niti se drže za ruku, ništa. Ofarbala se u braon, propala je. Odvela sam je kod nutricioniste. Njoj mrva treba da bi bila srećna. Ne treba joj ništa, ni automobili, ništa. Ona ih, bre, vuče. Klošare je nalazila – rekla je pevačica, a Gagi je zaključio da neće podržati Lunu ako se pomiri s Markom:

– Oni su sad završili. Ja ovo da podržim neću, ovakvu vezu ne.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!