.

Seljak iz Brusa Marko Miljković u naletu besa optužio Anabelu da je htela seks sa njim, davala mu je skrivene znake, samo njemu vidljive!

„GLEDALA MI JE U PREPONE, DAVALA MI JE SIGNALE ISPOD STOLA“ Marko brutalno optužio Anabelu, Gagi nije mogao da dođe sebi od šoka

Anabela i Marko Foto: screenshot/Zadruga Official / RAS Srbija

Svađe između Lune, Anabele, Gagija i Marka ne prestaju, a sada su pale nove optužbe između Miljkovića i Atijasove.
AnabelaAnabela

Marko Miljković je, naime, optužio Anabelu Atijas da mu je davala tajne signale ispod stola.

– Davala mi je signale, gledala mi je u prepone – rekao je Miljković.

– Ovo što je rekao Marko je užas – odmah je odreagovao Gagi Đogani.

– Gledala je i komentarisala moj polni organ, majka tri ćerke – dodao je Marko.
Luna, Anabela, Marko Foto: Snežana Krstić, Dušan Milenković, Milan Ilic / RAS SrbijaLuna, Anabela, Marko

– Ja se plašim ovakvih muškaraca – navela je Anabela zatim.

Marko je sinoć rekao i da ne želi da se pomiri sa Lunom, sa kojom je raskinuo, ali da će se truditi da budu u dobrim odnosima.

PREPORUKA:   Ivan Marinković kleo i kunuo svoje dete Željka! (SNIMAK)

– Gledaću da izgladimo odnos i da stvorimo poštovanje. Ona samo kad bi slušala Gagija, mnogo bi naučila. Mnoge stvari koje sam joj pričao nije slušala, nije me ispoštovala. Nisam to radio da bi je vaspitavao već da joj bude lakše. Sve što sam radio, bilo je za njeno dobro, ali se ispostavilo da je bilo uzaludno. Ovih par dana dok je imala izlaganja za stolom sve je radila što meni smeta. Kad dođe do tog prekida, odmah se nađu ljudi koji će da joj pune glavu i da ona podlegne pritiscima. Cela moja borba u ovim pet dana je potpuno uzaludna, zbog toga sam rešio da presečem sinoć. Ne verujem joj uopšte, ne kažem da me je prevarila, ali joj ne verujem. Preko prve laži sam došao do druge, pa do treće i četvrte, vidim da se to nastavlja i kao da nema kraja – rekao je Marko.

Anabela je zatim rekla da joj je drago što Gagi savetuje Lunu u ovim trenucima.

PREPORUKA:   Mišel Gvozdenović svadba uživo i krštenje ćerke

– Ja sam danas sa Gagijem imala razgovor vezano za Lunu, on je rekao da je protiv te veze, da će da uzme Lunu pod svoje, srećna sam zbog toga. Šta god ja mislila o toj vezi, ispadala sam loša. Lepo Gagi utiče na nju, ona mu veruje, uvek kad raskineš sa dečkom tražiš muško mišljenje. Srećna sam što će sada on da brine o Luni. Ja očigledno nisam ništa uspela i nisam joj bila pravi uzor samim tim što sam i ja bila dosta loša kao žena, nisam bila primer svojoj deci. Jedina stvar koja me nervira je kako mu nije smetalo kad je lagala da je narkoman, a smeta mu nešto što je radila van veze. Mrš govedo narkomansko – napala je opet Anabela Marka.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!