.

NIJE MI LAKO – Kija Kockar POTPISALA papire za RAZVOD od Slobe, a evo šta je JEDINO ZAHTEVALA

NIJE MI LAKO – Kija Kockar POTPISALA papire za RAZVOD od Slobe, a evo šta je JEDINO ZAHTEVALA
Kija i Sloba05_RAS_foto dusan milenkovic Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija

– Ništa mu nisam tražila, auto koji smo imali je moj tako da ostaje meni. Jesam ga kupila u braku, ali neće mi ga on ni tražiti. Niti ću ja njemu, niti će on meni tražiti išta što se tiče imovine i finansija. Dobio je drugi auto, neka ga služi u sreći i zdravlju – poručuje pobednica prve „Zadruge“.

Naime, Kija Kockar se juče tokom dana videla sa svojim advokatom i zvanično je potpisala papire za razvod.

– Naravno da mi nije lako. Samo sam ustala danas i rekla da je to, to i da je dosta. Jednostavo, prisetila sam se svega ružnog što mi je uradio, otišla, potpisala i to je to. Da mi nije lako, nije uopšte. To je poslednje što sam želela. Prolaze mi kroz glavu svi trenuci koje smo proveli zajedno, šta ću dalje, teško je, ali izdržaću – poručila je Kija Kockar za „Blic“ čim je zvanično potpisala papire za razvod.

PREPORUKA:   Miona žestoko poniženje za Ša (SNIMAK)
Foto: RAS Srbija

A kako nam je otkrio njen advokat, Vićentije Darijević, on joj je dao nekoliko dana vremena da razmisli da li zaista želi razvod.

– Ona je donela odluku da potpiše papire koje sam spremio, a to je juče i učinila kada smo se videli. Ja sam sačekao da se malo smire strasti, da prođe nekoliko dana od izlaska, da ona može racionalno da odnese tu odluku bez nekog naboja emocija. Sad čekamo samo još Slobodan da ih potpiše, pa da ih predamo sudu. Reč je o sporazumnom predlogu za razvod braka – kaže advokat Vićentije Darijević.

Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija

On ističe da još nije zvao Slobodana jer nije u Srbiji.

– On je u inostranstvu. Kontaktiraću ga kada se vrati da i on završi svoj deo posla. Kija želi da se razvede. Potpisala je papire bez ikakvih uslova. Ništa ne traži. Ona samo želi da se to što pre okonča, a ja ću kao advokat učiniti da se to brzo završi. Naravno, uslov je da i Slobodan potpiše papire – objašnjava Kijin advokat.

Foto: RAS Srbija

Sloba o promenama

PREPORUKA:   Besna sestra Aneli Ahmić nakon oibjave da je zatrudnela pred kamerama u rijalitiju Elita!

Sloba Radanović je nedavno izjavio da su šanse za razvod sa Kijom velike, ali da Luna treba da ohladi glavu od svega. Iako nije precizirao da li će moliti ženu da mu se vrati ili moliti blogerku da se pomire, on je na Instagramu poslao jasnu poruku.

– Ljudi će primetiti promenu tvog odnosa prema njima, ali neće primetiti njihovo ponašanje koje je učinilo da se promeniš – poručio je Sloba.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!