.

DUŠICA OČITALA LEKCIJU ANABELI UŽIVO U PROGRAMU: Pevačica histerisala i dobacivala jer nije mogla da sluša MIŠLJENJE NARODA, a onda joj se voditeljka obratila! (SNIMAK)

DUŠICA OČITALA LEKCIJU ANABELI UŽIVO U PROGRAMU: Pevačica histerisala i dobacivala jer nije mogla da sluša MIŠLJENJE NARODA, a onda joj se voditeljka obratila!

DUŠICA OČITALA LEKCIJU ANABELI UŽIVO U PROGRAMU: Pevačica histerisala i dobacivala jer nije mogla da sluša MIŠLJENJE NARODA, a onda joj se voditeljka obratila! (VIDEO)

Večeras je u toku gostovanja Lune Đogani u emisiji „Zadruga, narod pita“ voditeljka Dušica Jakovljević bila primorana da očita lekciju majci ove bivše zadrugarke, Anabeli Atijas, s obzirom na to da se pevačica nije prikladno ponašala.

Autor: RTV Pink

Naime, kada se uključila gledateljka koja je rekla da je savetovala svoje ćerke da se ne ugledaju na Lunu, da ne otimaju tuđe muževe i da joj nije jasno kako jedna majka želi na silu da uda ćerku za oženjenog čoveka u programu se čulo kako Anabala kašlje, a zatim dobacivala i zahtevala da se telefonska veza momentalno prekine, zbog kritika koje je gledateljka iznela na račun njene ćerke. Konstantna dobacivanja bila su povod da Dušica Jakovljević momentalno reaguje.

PREPORUKA:   Milica Kemez ušla u rijaliti Elita Zadruga 7, neprijatnost sa Miljanom Kulić

Autor: RTV Pink

Ljudi, molim vas, radimo emisiju, ako može da se ne dobacuje? Da li možemo da se ne ubacujemo u emisiju? Dakle, radimo emisiju, ako ne možete da podnesete… ovo je emisija, ona je javna ličnost, bila je u Zadruzi, itekako zna da govori za sebe i da odgovara na pitanja i hvala vam što ste napustili emisiju ukoliko ne možete da se nosite sa time – rekla je Dušica Jakovljević i dodala:

Autor: RTV Pink

Dakle, ovu emisiju ja vodim i ceo tim televizije Pink i nikada neću dozvoljavati da bilo ko, ko ne sedi na ovoj sceni, uređuje emisiju ili bilo šta, umesto nas – govorila je Dušica.

YouTube player

Autor: S. Kuvekalović

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!