.

APSURDNO, PRAVI OD SEBE ŽRTVU – Lunin novi potez naišao na OSUDU JAVNOSTI

APSURDNO, PRAVI OD SEBE VEŠTAČKU ŽRTVU – Lunin novi potez naišao na OSUDU JAVNOSTI

Anabela i Luna2 Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija

Nakon završetka „Zadruge“ strasti među akterima ljubavnog trougla nisu se stišale, već se situacija dodatno zakomplikovala.

Foto: RAS Srbija

I dok je Kija već jutro nakon finala potpisala papire za razvod braka, Sloba želi da razgovara sa njom pre nego što učini isto, a Luna razmišljala da preduzme drastične mere – da traži sudsku zabranu prilaska Kije Kockar.

Zadruga: Kija Kockar i Luna Đogani Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija
Zadruga: Kija Kockar i Luna Đogani

– Ona razmišlja o tome, ali još nije donela konačnu odluku. Prijatelji i porodica joj savetuju da bi najbolje bilo da traži zabranu prilaska nekon svega što se desilo u rijalitiju. Međutim, Luna ne želi da prihvati ideju da bi Kristina mogla da joj naudi – otkrio je izvor blizak Luni za „Alo VIP“.

PREPORUKA:   Da li je Sloba Kiju poljubio u usta bar jednom posle Zadruge, Sloba eksirao piće umesto odgovora, a kad je ona pomenula dečka dobacio joj je hit komentar! (SNIMAK)

– Sve što se desilo sa Slobom u Zadruzi, Lunu je učinilo jačom. Ona je sada bukvalno druga devojka. Kao da je doživela neku vrstu transfomacije. Upravo zbog toga ona odbija da prihvati priču kako će joj Kija namestiti batine i fokusirana je na svoju modnu liniju, koju je Anabela pokrenula dok je Luna bila u rijalitiju – dodaje izvor.

PREPORUKA:   Luna Đogani ponovo ludovala u Zadruzi, niko nije mogao da je smiri kada je neko spomenuo majku Anabelu!

Ovaj Lunin potez izazvao je burne reakcije, s obzirom na to da mnogi smatraju da nakon što je ona rasturila Kijin brak, nema potrebe da dodatno od sebe pravi žrtvu.

S druge strane, ima i onih koji podržavaju odluku Đoganijeve, verujući da je Kija spremna na osvetu.

Fejsbuk Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes