.

UZBUĐENJE RASTE – SEDI ŽENA S LJUBAVNICOM I PRIČA O RAZVODU! KIJA I LUNA UJEDINILE SNAGE: Posle svega onoga, NIŠTA me više ne pogađa… NE PRATIMO SE VIŠE NI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! (FOTO)

UZBUĐENJE RASTE – SEDI ŽENA S LJUBAVNICOM I PRIČA O RAZVODU! KIJA I LUNA UJEDINILE SNAGE: Posle svega onoga, NIŠTA me više ne pogađa… NE PRATIMO SE VIŠE NI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! (FOTO)

SEDI ŽENA S LJUBAVNICOM I PRIČA O RAZVODU! KIJA I LUNA UJEDINILE SNAGE: Posle svega onoga, NIŠTA me više ne pogađa... NE PRATIMO SE VIŠE NI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! (FOTO)

Ljubavni trougao koji je obeležio prvu „Zadrugu“, trećeplasiranu Teodoru Džehverović, kao i Miljanu Kulić, Ognjen Amidžič ugostio je u emisiji i započeo razgovor spominjući priče koje su kolale o bivšim zadrugarima što dok su oni bili u rijalitiju – što u kratkom periodu koliko su napolju.

„Dobila sam punu kutiju raznih naslova, mislim… smešno mi je bilo. Zato što se tiče mene i onda znam šta je istina a šta nije i zbog toga me uopšte ništa nije pogodilo“, smireno je komentarisala Kija.

Kako Luna sedi odmah pored nje, brzo se nadovezala na temu:

PREPORUKA:   Miljana Kulić poslal poruku porodici: Imam dete za buđavim a bila sam sa narkomanom! (SNIMAK)

„Totalno imuna! Apsolutno. To je jedino dobro što mi se desilo u ‘Zadruzi’, da sam postala ono… ne dotiču me komentari“, izjavila je ona.

foto: Printscreen

Đoganijeva je takođe istakla da se njene emocije još uvek nisu stabilizovale.

„Tek kada sam izašla napolje sam videla kroz šta sam sve ono… A što se tiče mene i Slobe, nema šta, okej, u dobrim smo odnosima i tako će i da ostane“, izjavila je Luna, koju razvod Kije i Slobe uopšte ne zanima.

„Nismo podneli papire za razvod. Ja sam papire potpisala. Slobodan još nije. Trebal oje da se javi mom advokatu, ali eto nije. On je u Beogradu, kao i ti. sve sam ja to njemu prepustila. A ja sam potpisala čim sam izašla. Biće podneto sve kad i pon potpiše“, oštro je prokomentarisala Kija.

PREPORUKA:   Starleta Nataša Šavija ponovo pretučena, otkrila ko je napastvovao

Sloba kaže da će potpisati papire.

Inače, Luna, Kija i Sloba su se po izlasku iz rijalitija zapratili, pa zatim otpratili sa Instagrama, što je sve nasmejalo!

„Pratila sam ga pola sata. Dosta“, rekla je Kija, na kraju objašnjavajući da to ništa ne znači zapravo, te da svakako može uvek da ode na njegov profil i pogleda šta ima.

„E pa zaključaću ga“, prokomentzarisao je Sloba i opet izmamio osmeh.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!