.

Nikola Lakić plače kao kiša jer je imao aferu o kojo je saznalo, ostaviće ga žena!

UPLAŠEN DA ĆE GA ŽENA OSTAVITI Nikola Lakić se gušio u SUZAMA nakon što su isplivale informacije o njegovoj AFERI SA ANOM ĆURČIĆ

Nikola Lakić koji se proslavio učešćem u „Parovima“ gde je i upoznao svoju sadašnju suprugu, u „Zadrugu“ je ušao sam, a zbog informacija koje su isplivale o njemu i Ani Ćurčić plaši se da će ga žena ostaviti.

Nikola Lakić Foto: Zadruga / youtubeNikola Lakić

Naime, sinoć se Nikola Lakić osamio kod izolacije i sve vreme se držao za glavu. U jednom momentu on je sklonio ruke i moglo se primetiti da takmičar „Elite“ roni suze.

S obzirom da Nikola već neko vreme strepi da li će ga žena ostaviti, nakon priča da je bio intiman sa Anom Ćurčić za koju je otkrio da se znaju iz kockarnice, gledaoci pretpostavljaju da je plakao upravo zbog toga.
Nikola Lakić

PREPORUKA:   Pomirenje i VRELA AKCIJA Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice!

Foto: Zadruga / youtubeNikola Lakić

Iako Lakić odbija da prizna da je bio intiman s Anom, pre dva dana ih je raskrinkao Marko Đedović govoreći da pouzdano zna da su njih dvoje imali tajnu aferu, a isto tvrdi i bivši zadrugar Ivan Marinković, ali da smatra da Lakić ne želi da to prizna iz straha da bi Ana mogla da uđe u rijaliti.

Da su glasine istinite, svedoče i Nikoline poruke upućene jednom od pripadnika sedme sile, u kojem priznaje da je bio intiman sa Anom, kako prenosi „Pink“.

PREPORUKA:   VRELA AKCIJA: Maja moli Stanislava da prestane, a on gura sve dublje i jače, odzvanjaju uzdasi!

– Brzo je pitaj da li je na toj kocki upoznala nekog momka sa kojim je počela da se druži. A to sam ja, ali ne spominji moje ime, da ti ne pričam još detalja – insistirao je u jeku „Zadruge 6“ Lakić od novinara u programu uživo, međutim, u Beloj kući ne želi jasno da kaže šta je imao sa Ćurčićevom, iz njemu poznatih razloga.

Inače, majka Nikole Lakića ga se odrekla u uživo emisiji, detaljnije o tome čitajte u odvojenom linku.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!