.

Nova Rada Vasić: Uključenje uživo bez kose poznate rijaliti učesnice, vodi tešku bitku sa bolešću!

RADA VASIĆ BEZ KOSE „Ovo je moje novo izdanje“, učesnica rijalitija o teškoj bolesti: „Moram da izdržim, NEMAM PARA, lekovi koštaju mnogo“

Takmičarka „Velikog brata“ i „Zadruge“ Rada Vasić, koja je u rijalitijima neretko učestvovala sa članovima svoje porodice, pokazala je na društvenim mrežama novo izdanje, dok je nedavno otvoreno pričala o borbi sa teškom bolešću.

Rada Foto: Instagram, Youtube screenshot / Drustvene mrezeRada

Rada se danas snimila bez kose, pa uz video u kom kiti jelku poručila:

– Ovom prilikom želela bih svima da čestitam Novu godinu u malo drugačijem izdanju.

Molim vas, neka nam pomogne koliko ko može. Teško sam se razbolela, nije me bilo nisam htela da se pojavljujem ovako bez kose, mnogo se loše osećam. Mnogo mi teško idem na jake terapije svaki dan, dođem kući i odmah u krevet – kazala je u lajvu na TikToku.

Ona je i pre par meseci otvoreno pričala o teškoj situaciji u kojoj su se našli ona i njen suprug Rade.
Rada Vasić

PREPORUKA:   Drugarica Mione Jovanović ponizila starletu Maju Marinković zbog Stanislava Krofaka

Foto: TikTok / screenshotRada Vasić

– Nije dobro. Razboleli smo se. Rade je u Nišu na dijalizi. Bubrezi su mu otkazali. Ostali smo bez para. Kad je muž zarađivao, imali smo. Imamo mi kuću, ali ja to ne mogu sad prodati. Ovo stanje se zove skupoća. Lekovi koštaju. Moramo ih kupovati. Treba nam ekstra hrana. Ne smemo jesti svinjetinu, već moramo jesti teletinu, a ona je preskupa. Svaki dinar košta – kazala je tad Rada Vasić za 24sata.hr.
Rade i Rada Vasić

Foto: Veliki brat / screenshotRade i Rada Vasić

Moram izdržati. Treba nam pomoć. Jaka sam. Ne dam na sebe. Volim pričati i deliti. Gledam da pobedim rak, a ne on mene – istakla je tom prilikom.

O Radi i njenoj porodici se, podsetimo, nedavno naširoko pričalo, jer su njeni sinovi Mika i Giba odlučili da promene pol, pa su sada žene i zovu se Ana i Ivana.
Ana i Ivana

PREPORUKA:   Janjuš i maja Marinković rasplakali Aneli (SNIMAK)

Foto: Instagram / screenshotAna i Ivana

– One su to krile jer su htele da sve otkriju u nekom rijalitiju, ceo proces od početka do kraja. Samo njih dve. To žele i dalje i neće odustati od toga. To im je poremetilo planove kad se saznalo i zato sam malo bila ljuta. Mi smo svu ušteđevinu potrošili na njihove operacije. To je sve koštalo 50.000 evra. Sve je urađeno tako dobro da su njihove stare muške polne organe dali drugim pacijentima, koji su postali muškarci. Doktor koji ih je operisao rekao nam je da su posle ti pacijenti dobili i decu. Bitno nam je da su ih svi podržali u toj odluci – rekla je bila Rada.

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Nova Rada Vasić: Uključenje uživo bez kose poznate rijaliti učesnice, vodi tešku bitku sa bolešću!”

  1. […] Bivša rijaliti učesnica Rada Vasić koju je publika zavolela preko malih ekrana, jer je uvek bila iskrena i duhovita, učestvovala je sa porodicom u „Velikom Bratu“, a nekoliko godina kasnije i u formatu „Zadruga“. […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!