.

Novi takmičari ušli u Zadrugu, a iz Zadruge je neko i pobegao! (SNIMAK)

MNOGIMA NEĆE BITI LAKO – Njih troje je sinoć ušlo u Zadrugu: Janjuš pobegao iz Bele kuće kada ga je video (VIDEO)

Zadruga

Foto: Screenshot Youtube

Stanari Bele kuće su sinoć postali bogatiji za tri nova člana, a jedan od njih je bivši zadrugar Branislav Radonić Brendon. Zbog svog temperamenta i načina izlaganja, Brendon će zasigurno biti trn u oku mnogim zadrugarima.

Brendon je sebe okarakterisao kao pravo purpurno biće čiju egzistenciju ugrožavaju neinteligentni ljudi sa kojima on redovno ulazi u sukob.

Brendon

Foto: Screenshot Youtube

Nakon Brendona i njegovog uslaska, Dušica Jakovljević je najavila devojku koja nije poznata široj javnosti, ali koja će zasigurno zavrteti pamet mnogim zadrugarima.

PREPORUKA:   Porodila se Aleksandra Nikolić, objavila sliku bebe

Ono što je veoma interesantno jeste da Sofija fizički izgledom podseća na Minu Vrbaški.

Sofija Simić

Foto: Screenshot Youtube

Nakon ulaska Branislava Radonjića Brendona i Sofije Simić, usledilo je iznenađenje za sve gledaoce – u studio je ušao David Dragojević, a pre nego što se uputio ka Beloj kući u studiju je prokomentarisao odnos njegove verenice Ane Korać i Marka Janjuševića Janjuša.

Poznato je da su Ana Korać i Marko Janjušević Janjuš bili bliski u prvoj sezoni Zadruge, pa sada je sve zanimalo kakva će biti Janjuševa reakcija kada bude ugledao Davida.

Iako su se njih dvojica pružili ruku jedan drugom, Janjuš je demonstrativno pobegao iz Bele kuću kada je video Anu u Davidovom zagrljaju. Janjuš je pognute glave napustio prostoriju, a potom je stajao ispred kuće i pušio cigaretu.

Pogledajte kako je to izgledalo.

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!