.

Obećano nije ispunjeno, rijaliti Zadruga ELita počinje sa emitovanjem istog dana kada počinje i škola, 1. septembra

Ništa od ukidanja: Škola i rijaliti “Elita” počinju u isto vreme

TV Pink UŽIVO online 24h dnevno online

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas ocenio je u utorak da zvanična najava da rijaliti Zadruga počinje 3. septembra na televiziji Pink, kada „de fakto počinje nova školska godina“, predstavlja dokaz da bestidnost vlasti nema granicu

Uprkos zahtevima protesta „Srbija protiv nasilja“, od kojih je jedan i ukidanje rijaliti emisije „Zadruga“ na Pinku, čini se da će sve proći bez ispunjenja zahteva, kao i bez velikih promena kada je taj rijaliti, pun nasilja, u pitanju.

Naime, posle ubistava u OŠ „Vladislav Ribnikar“ i u Mladenovcu, građani su izašli na ulice i zatražili Srbiju bez nasilja, između ostalog i ukidanje rijaliti programa televizije Pink, koji je emitovao kriminalce, verbalno i fizičko nasilje i ostalo.

Podsetimo, vlasnik TV Pink je tada nakon apela predsednika Srbije Aleksandra Vučića završio emitovanje „Zadruge“ ranije nego što je bilo predviđeno, ali je rekao da on taj program neće ukinuti, kao i da jedino što može da ga natera da je ukine „zakonska cenzura“.

PREPORUKA:   Direktorka programa, glavna i odgovorna urednica zabavnog programa na televiziji Pink, Milica Mitrović, objavila podatak o rijalitiju Zadruga Elita

Vrlo brzo nakon ranijeg prekida „Zadruga“, TV Pink je najavio novi rijaliti program pod imenom „Elita“, koji će kako sada stvari izgledaju, i po nekim navodima medija, imati skoro iste učesnike uz verovatno i nove.

U utorak je na sajtu Pinka objavljeno da rijaliti „Elita“ počinje da se emituje 3. septembra sve uz najavu „Vežite se, polećemo“, dok nova školska  godina počinje 1. septembra u petak, kako piše na sajtu Ministarstva prosvete.

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas ocenio je da zvanična najava da rijaliti Zadruga počinje 3. septembra na televiziji Pink, kada „de fakto počinje nova školska godina“, predstavlja dokaz da bestidnost vlasti nema granicu.

„Pokretanje Zadruge koja je promovisala nasilje, kriminal i nemoral zapravo je ruganje svim građanima Srbije i posebno žrtvama i roditeljima masovnih ubistava koja su potresla Srbiju“, istakao je Đilas u saopštenju.

PREPORUKA:   Milena Kačavenda svakodnevno iritira, u Zadrugu 7 stiže Zvezdan besan na kumu i Marka Đedovića!

On je dodao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom obmanuo javnost i to 25. maja kada je izjavio da je zamolio vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića da prekine emitovanje Zadruge, što je ovaj prihvatio. Đilas je dodao i da je svima jasno da Željko Mitrović ne sme da donese nijednu odluku bez Vučića.

„Ovom odlukom Vučić, Mitrović kao i svi mediji Srpske napredne stranke preuzimaju na sebe apsolutnu odgovornost za nastavak promovisanja nasilja u društvu“, naglasio je Đilas i dodao da je nasilje dovelo do masovnih ubistava u školi „Vladislav Ribnikar“ i u Mladenovcu i do smrti 25 žena od početka godine.

On je podsetio da je ukidanje rijalitija jedan od ključnih zahteva višemesečnih protesta „Srbija protiv nasilja“.

M.J./FoNet

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!